Tonijn salade

2008-10-11
  • Porties : 1
  • Bereidingstijd : 15m
Beoordeel dit recept:

Ingrediënten

  • 3 blikken tonijn
    1 ui fijngesnipperd
    2-3 tomaten ontpit en in stukjes
    1 zoetzure grote appel in blokjes
    4 eetlepels mayonaise
    4 eetlepels volle yoghurt
    zwarte peper
    zout naar smaak

Werkwijze

Stap1

laat de tonijn goed uitlekken en prak deze fijn
meng alle ingrediënten en breng op smaak met peper en zout
zet 1 uur in de koelkast voor dat je het serveert

lekkere salade voor op stokbrood
maak af door op het stokbrood eerst wat blaadjes sla te leggen

Deel dit recept met anderen
Gemiddelde waardering

(5 / 5)

5 5 2
Beoordeel dit recept

2 keer beoordeeld

Gerelateerde recepten:
  • Marokkaanse ijstaart fruitsalade

    Marokkaanse ijstaart fruitsalade

  • Couscous salade

    Couscous salade voor 6 personen recept

  • Knapperige gezonde salade

    Knapperige gezonde salade

  • Salade met geroosterde wortel en kipfilet

    Salade met geroosterde wortel kipfilet en honing

  • Eigen gezonde bulgur salade met tonijn

    Gezonde bulgur salade met tonijn – eigen recept

Info voedingswaarde

Deze informatie is per portie.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Reacties (3)

  1. Geplaatst door Om Israe aan 11-10-2008

    Lijkt me lekker zal ik in de loop van de week pr dank je martin

  2. Geplaatst door AmatoAllah aan 14-10-2008

    Dank je Martine, ik vind bijna alles met tonijn lekker, als je meer recepten weet met tonijn ,wil je die plaatsen plz? bedankt al vast (f) 🙂

  3. Geplaatst door martine aan 14-10-2008

    heb je mijn recept voor briouts gezien die zijn ook met tonijn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.