Turkse kofte

2006-10-29
Beoordeel dit recept:

Ingrediënten

  • Koftekruiden (te koop bij de turk) (flink wat toevoegen)
    paprikapoeder
    Peper
    Zout (flink wat toevoegen)
    Kipkruiden
    Klein beetje kerriekruiden
    1 ui
    Peterselie (niet teveel)
    oud brood
    1 ei
    paneermeel

Werkwijze

Stap1

Doe flink wat kruiden in het gehakt. Kneed alles lekker door elkaar. Rasp 1 ui en hak de peterselie en voeg dit toe. Verkruimel oud brood en voeg flink wat toe aan het gehakt. Voeg een klein beetje paneermeel toe en 1 ei. Kneed alles goed door elkaar en maak hier kleine gehaktballetjes van en maak deze dan plat zodat het kleine hamurgers worden.

Doe in een pan flink wat zonnebloemolie zodat de koftes onder komen te staan. Verhit de zonnebloemolie en voeg daarna de koftes toe em frituur deze een paar minuten tot ze gaar zijn...

Lekker bij gebakken aardappels,soep of gewoon tussen Turks of Marokkaans brood…

Deel dit recept met anderen
Gemiddelde waardering

(0 / 5)

0 5 0
Beoordeel dit recept

0 keer beoordeeld

Gerelateerde recepten:
  • Mini tortilla's recept

    Mini tortilla’s

  • Mini vispastilla met kabeljauw scampi garnalen en fruits de mer

    Mini vispastilla met kabeljauw scampi garnalen en fruits de mer

  • Vogeltongetjes met kip zoete ui rozijnen en amandelen

    Vogeltongetjes met kip zoete ui rozijnen en amandelen

  • Gevulde aubergine en rijst met prei en ui

    Gevulde aubergine🍆 met gehakt uit de oven en rijst met prei en ui

  • Pizza tonijn en mozzarella

    Pizza tonijn en mozzarella Recept

Info voedingswaarde

Deze informatie is per portie.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.