Vis gevuld met chinese mie

2005-10-31
Beoordeel dit recept:

Ingrediënten

  • VIS GEVULD MET CHINESE MIE
    Dit heb je er voor nodig:
    Zeebaars,brasem of staartstuk van een kabeljauw van ongeveer 1 kilo;
    100 gram Chinese mie (ongeveer 15 minuten voorweken of volg de aanwijzingen op de verpakking);
    Vulling voor de vis:
    1 teentje knoflook;
    2 eetlepels citroensap;
    1 theelepel paprikapoeder;
    1 theelepel gemalen komijn;
    2 eetlepels olie;
    zout en peper naar smaak.
    Voor het groentenmengsel:
    2 wortelen;
    2 aardappelen;
    1 rode paprika;
    1 gele paprika;
    1 citroen;
    1 tomaat;
    5 takjes verse koriander (Marokkaanse winkel);
    5 takjes platte peterselie;
    4 eetlepels olijfolie;
    1 theelepel paprikapoeder;
    1 theelepel gemalen komijn.

Werkwijze

Stap1

Zo maak je het;

* Snijd de vis open en verwijder de ingewanden of laat de visboer dat doen;
* Laat de Chinese mie uitlekken en snijd hem klein;
* Pers de knoflook en schep mie, knoflook, citroensap, komijnpoeder, paprikapoeder, olie, zout en peper door elkaar;
*Vul de vis met dit mengsel en leg hem in een ovenschaal;
*Verwarm de oven voor tot 200 graden C;
* Maak alle groenten schoon en schil ze indien nodig. Snijd de wortelen en de aardappelen in schijfjes, de paprika's in ringen, de citroen en de tomaat in plakjes en de kruiden fijn. Schep alle groenten met de specerijen door elkaar en bedek de vis er mee. Giet de olijfolie er overheen en zoveel water dat de groenten nét onder staan;
*Dek de schaal af met aluminiumfolie en laat het geheel in de oven in ongeveer 1 uur gaar worden;
Serveer de vis op een mooie schaal, garneer met de groenten en schijfjes citroen en geef er Marokkaans brood bij....

Deel dit recept met anderen
Gemiddelde waardering

(4.4 / 5)

4.4 5 9
Beoordeel dit recept

9 keer beoordeeld

Gerelateerde recepten:
  • Vers en zacht stokbrood met zonnebloempitten en zwarte komijn

    Stokbrood vers en zacht met zonnebloempitten en zwarte komijn

  • Harchakoekjes in de vorm van ghribia

    Harchakoekjes in de vorm van ghribia

  • Marokkaanse ijstaart fruitsalade

    Marokkaanse ijstaart fruitsalade

  • Heerlijke gevulde Marokkaanse panbroodjes Batbot met gehakt

    Heerlijke Marokkaanse panbroodjes Batbot gevulde met gehakt

  • Een snelle pistache walnoten cake zonder olie of boter

    Een snelle pistache walnoten cake zonder olie of boter

Info voedingswaarde

Deze informatie is per portie.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Reacties (3)

  1. Geplaatst door soulfa aan 08-11-2005

    Dit ziet er zo lekker uit, ik ga het zeker maken.

  2. Geplaatst door hasna aan 05-10-2008

    hallo ziet er heel goed uit maarwat is chineze mie !

  3. Geplaatst door martine aan 26-10-2010

    lekkr

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.