Yoghurt soep

2009-02-07
  • Porties : 6
  • Bereidingstijd : 45m
Beoordeel dit recept:

Ingrediënten

  • Ik gebruik een 4 liter pan!
    water (3/4 pan)
    2 kippenbouillon
    dikke kippepoot (wil je veel vlees, pak je er gewoon 2)
    flinke hand vermicelli
    beetje olie (naar smaak zonnebloem of olijf ieder wat je lekker vind)
    gedroogde nane (pepermunt)
    kommetje yoghurt ( ong.300ml)
    1 ei
    snuf zout

Werkwijze

Stap1

* zet pan water op met kip en bouillonblokjes

* als kip gaar is eruit halen en even laten afkoelen en klein maken

* de bouilon even zeven en er de vermicelli in gaar koken

* kipstukjes er weer bij

* de soep een beetje laten afkoelen

* in een kommetje de yoghurt met ei en snuf zout mengen

* pas als de soep een beetje afgekoeld is het yoghurt mengsel erdoor

PAS OP DE SOEP NIET MEER LATEN KOKEN ANDERS SCHIFT DE YOHGURT!!!!

* in een pannetje met klein beetje olie de gedroogde nane ong. eetlepel even laten braden

* olie-nane mengsel op de soep

* voor opdienen warm maken niet laten koken!!

je zou als afwisseling wilt is het ook lekker als je de nane even aanbakt wat tomatenpurree mee bakken!!!

Deel dit recept met anderen
Gemiddelde waardering

(1.8 / 5)

1.8 5 5
Beoordeel dit recept

5 keer beoordeeld

Gerelateerde recepten:
  • Marokkaanse Harira soep

    Traditionele Marokkaanse Harira soep

  • Heerlijke romige bloemkoolsoep om je diner goed te beginnen

    Heerlijke romige bloemkoolsoep om je diner goed te beginnen

  • Lekker gezonde Marokkaanse Tchichasoep iewzan

    Lekker gezonde Marokkaanse Tchichasoep iewzan

  • shorba - soep

    Shorba – soep

  • Biologisch Turkse linzensoep recept voor 4 personen

    Biologisch Turkse linzensoep recept voor 4 personen

Info voedingswaarde

Deze informatie is per portie.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.