Recipes from Ingredient: Vermicelli
Vermicelli is een type pasta dat dunner is dan spaghetti.
Marokkaanse Seffa Gedecoreerd met Poedersuiker, Kaneel en Noten
Ontdek het recept voor Marokkaanse Seffa, een zoet gerecht met kaneel, poedersuiker en noten. Perfect ...
Lees meerMarokkaanse Visbestilla
Een knapperige en smaakvolle visbestilla, ideaal voor een feestelijke tafel.
Lees meerVermicelli seffa als nagerecht
Vorig weekend visite gehad, als hoofdgerecht tajine gemaakt met gedroogde pruimen en abrikozen met salades ...
Lees meerShorba – soep
Het recept van Shorba, heerlijke soep met dit koude weer of tijdens de Ramadan in ...
Lees meerTraditionele Marokkaanse Seffa van vermicelli recept
Gedurende mijn tijd dat ik in Marokko heb gewoond heb ik dit gerecht veel gegeten ...
Lees meerMarokkaanse Harira
Harira is de nationale Marokkaanse soep. Het is een gebonden, rijk gevulde soep met als ...
Lees meer