Zenzlenbonbons

2007-06-16
  • Porties : veel
  • Bereidingstijd : 20m
Beoordeel dit recept:

Ingrediënten

  • 1 kilo geroosterde en gemalen zenzlen
    500 gram gebakken en gemalen amandelen
    250 gram gemalen walnoten
    honing naar gelang tot je ziet dat je er vaste bolletjes van kunt maken
    500 gram gesmolten melkchocolade
    wat gebakken halve amandelen om mee te versieren

Werkwijze

Stap1

Alles mengen afgezien van de chocolade, dan kleine bolletjes van zenzlenmengsel vormen, die doop je dan in de gesmolten chocolade.
Dan doe je ze in kleine bonboncaisses, daar doe je dan een gebakken halve amandel op.

zenzlen=sesam

Deel dit recept met anderen
Gemiddelde waardering

(3.6 / 5)

3.6 5 5
Beoordeel dit recept

5 keer beoordeeld

Gerelateerde recepten:
  • Harchakoekjes in de vorm van ghribia

    Harchakoekjes in de vorm van ghribia

  • Marokkaanse ijstaart fruitsalade

    Marokkaanse ijstaart fruitsalade

  • Heerlijke gevulde Marokkaanse panbroodjes Batbot met gehakt

    Heerlijke Marokkaanse panbroodjes Batbot gevulde met gehakt

  • Een snelle pistache walnoten cake zonder olie of boter

    Een snelle pistache walnoten cake zonder olie of boter

  • Mini tortilla's recept

    Mini tortilla’s

Info voedingswaarde

Deze informatie is per portie.

  • Vegetarisch

    Ja
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Reacties (2)

  1. Geplaatst door kadilin aan 16-11-2007

    lijkt me lekker ga ik zeker een keer proberen , ik denk dat ik alleen de hoeveelheden ga halveren , want als je er zoveel krijgt en ze zijn lekker dan blij je daar van eten en dan moeten al die kilootjes er later weer van af ha
    ha ha

  2. Geplaatst door kadilin aan 22-12-2007

    had geen tijd ze eerder te meken was lange tijd naar Nederland. Ben vlak voor l’3id thuisgekomen en had dus weinig tijd koekjes te bakken. Heb o.a.deze gemaakt, zeker lakker en gemakkelijk bedankt voor het recept
    assalaam , Fatima

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.