Recipes from Ingredient: Anijs

De anijsplant is een bloemdragende plant die behoort tot de schermbloemenfamilie. Anijs wordt gebruikt voor het aromatiseren van gerechten en kan daarnaast een medicinale werking hebben.

“Spaghetti”-Chebbakia

Recept categorie: , , , Keuken:
Waardering:(4 / 5)

De ramadan komt er weer bijna aan en dan slaan veel Marokkaanse vrouwen aan het ...

Lees meer
Chebbakia - Chebakia

Chebbakia

Recept categorie: ,
Waardering:(4 / 5)

Serveertips: Je kunt door de ingrediënten ook gemalen amandelen mengen en kneden.. Verder moet je ...

Lees meer
Lakrachel

Lakrachel

Recept categorie: , Keuken:
Waardering:(3.9 / 5)

Lakrachel, Deze broodjes zijn super zacht, lekker geurig. Ze zijn niet makkelijk te maken, maar ...

Lees meer
Bliget djel zenzlan

Bliget djel zenzlan

Recept categorie:
Waardering:(4.2 / 5)

Views: 106.738

Lees meer
Elfekkas

Elfekkas

Recept categorie:
Waardering:(3 / 5)

Koekjes aan de achterkant, de bruine.

Lees meer
Aardappelbroodjes

Aardappelbroodjes

Recept categorie:
Waardering:(4.1 / 5)

heerlijke geurige zachte broodjes, die in je mond smelten.

Lees meer
Lakrasem - krissat

Lakrasem – krissat

Recept categorie: , Keuken:
Waardering:(4.5 / 5)

Lakrachel, Deze broodjes zijn super zacht, lekker geurig. Ze zijn niet makkelijk te maken, maar ...

Lees meer
Chebbakia

Chebbakia

Recept categorie: , Keuken:
Waardering:(4.4 / 5)

Recept van MMU Traditioneel gerecht wat heerlijk bij een kop soep smaakt. (vooral in de ...

Lees meer