Recipes from Ingredient: Uien
De naam ui wordt meestal gebruikt voor Allium cepa, ook de tuinui genoemd. Het is een plant uit de lookfamilie.
Marokkaanse gerolde en gevulde msemmen – rghayef recept
Dit is een andere variatie van een gevulde msemmen. Het lijkt ingewikkeld maar het valt ...
Lees meerTraditionele Marokkaanse couscous met groenten en kip
Dit recept van couscous met groenten en kip is voor 6 tot 10 personen. Couscous is ...
Lees meerRecept van grote Marokkaanse Tajine met visballetjes
Deze grote Marokkaanse Tajine met visballetjes is voor ongeveer 5 personen. Maak eerst de visfilet ...
Lees meerLibanese Falafel lekker krokant en samenhangend
Hier is dan de eerste van Ellouisa's Requests, recepten waar veel naar gevraagd is. Ik ...
Lees meerMarokkaanse Vistajine met roodbaarsfilet of andere visfilets
Vandaag een heerlijke Marokkaanse Vistajine gemaakt, met roodbaarsfilet, aardappel, paprika en olijven. Je kunt hier ...
Lees meerTajine van lamsvlees met pruimen en abrikozen
Tajine van lamsvlees is (naast couscous) mijn lievelingsgerecht uit de Marokkaanse keuken. Heerlijk zacht en mals ...
Lees meerLasagne met zeevruchten en champignons
Vandaag wordt het voor mij en de kinderen Lasagne met zeevruchten en champignons en voor ...
Lees meerKip madras koken zonder pakjes en zakjes
Nadat ik met veel succes zelf kip tandoori had gemaakt, wilde ik de kip madras ...
Lees meerKip tandoori koken zonder pakjes en zakjes
Kip tandoori is een gerecht dat je zonder pakjes en zakjes kunt maken, daar word ...
Lees meer