Recipes from Ingredient: Uien
De naam ui wordt meestal gebruikt voor Allium cepa, ook de tuinui genoemd. Het is een plant uit de lookfamilie.
Zeebaars Tajine met ingemaakte citroen en olijven
Recept van een heerlijke Zeebaars Tajine met ingemaakte citroen en olijven. Dit kun je opdienen ...
Lees meerShorba – soep
Het recept van Shorba, heerlijke soep met dit koude weer of tijdens de Ramadan in ...
Lees meerTajine van zoete kip met uien en rozijnen
Recept van een van de traditionele Marokkaanse gerechten, namelijk Tajine van zoete kip met uien ...
Lees meerMarokkaanse Tajine met vlees en groenten
Ik had al tijden geen echte Marokkaanse Tajine met vlees en groenten meer gemaakt, dat ...
Lees meerTortillataart uit de oven
Het recept van Tortillataart uit de oven is echt super makkelijk. Ik heb bestillavorm gebruikt. Wat betreft ...
Lees meerBiologisch Turkse linzensoep recept voor 4 personen
Hierbij het recept van een "biologisch" Turkse linzensoep recept voor 4 personen. Ik heb het ...
Lees meerGözleme een hartig traditioneel Turks gerecht
De naam is afgeleid van het Turkse woord göz (betekent "ruimte"), in verwijzing naar de ...
Lees meerGoulash een heerlijk Hongaars nationaal winters gerecht
Gisteren maakte ik Hongaarse Goulash, een stoofgerecht met rundvlees, paprika en aardappel. Je eet het ...
Lees meerHet Paella recept van kip gamba’s en zeevruchten
Het eerste Valenciaanse paella recept stamt uit de 18e eeuw. Dit gerecht stond voorheen bekend als ...
Lees meerMrouzia een belangrijk gerecht uit de Marokkaanse keuken
Mrouzia is een belangrijk gerecht uit de Marokkaanse keuken. Het gerecht wordt bereid in een ...
Lees meer