Abrikozen-kokosbonbons

2007-02-12
  • Porties : 35

Linksachter!

Ingrediënten

  • 200 gr roombotercake
    2 el room
    Handje kokos
    Abrikozenjam
    Decoratie:
    Witte chocolade
    2 el olie
    Kokos

Werkwijze

Stap1

Verkruimel de cake en meng met de room en kokos. Voeg abrikozenjam toe tot je balletjes kunt vormen. Maak balletjes en rol deze door de witte chocolade die is gesmolten en gemengd met kokos.

Deel dit recept met anderen
Gemiddelde waardering

(2.5 / 5)

2.5 5 81
Beoordeel dit recept

81 keer beoordeeld

Gerelateerde recepten:
  • Zachte Aardappelbroodjes die in je mond smelten

    Zachte Aardappelbroodjes die in je mond smelten

  • Marokkaanse Gerolde en gevulde msemmen recept

    Marokkaanse gerolde en gevulde msemmen – rghayef recept

  • Geroosterde paprika

    Geroosterde paprika

  • Traditionele Marokkaanse couscous met groenten en kip

    Traditionele Marokkaanse couscous met groenten en kip

  • Zelfgemaakte pitabroodjes zo lekker zelfs zonder vulling te eten - video

    Zelfgemaakte pitabroodjes zo lekker zelfs zonder vulling te eten – video

Info voedingswaarde

Deze informatie is per portie.

  • Vegetarisch

    Ja
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Reacties (3)

  1. Geplaatst door bob aan 29-09-2008

    hoi ellouissa kan je ook gewone zure room gebruiken liefs afitall

  2. Geplaatst door ummsalman aan 06-03-2009

    hoe heb je die roze zo gekregen, die bruine is met hagelslag gedaan of niet??

  3. Geplaatst door asmae2009 aan 19-09-2009

    rollen in chocalade lukt bij mij niet, dan zijn ze niet meer rond maar smelten ze misschien te veel jam in gedaan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *