Deeghapjes schrimp

2013-05-13
  • Porties : 6
  • Bereidingstijd : 30m

Salaam alykoem zusters en broeders, hier heerlijke goed gevulde deeghapjes zeer makkelijk en snel te maken.

Ingrediënten


  • - Glazerige mihoen
    - garnalen
    - Gele of groene paprika
    - ui
    - sambal

Werkwijze

Stap1

Je pakt een pan en doet er een beetje olie in.
snijd de ui en doet het in de pan en vervolg de garnalen.
Zout en peper op gevoel! De mihoen laat je in een pannetje met gekookt water dekt dit af zodat het zacht kan worden.
Wanneer dit zacht is laat je het uit lekken en zet dit aan de kant.
de paprika snij je in blokjes en doe dit bij de ui en garnalen.
Gelijk daarna de mihoen er bij.
Sambal moet je op gevoel doen hoe meer hoe pittiger 🙂
Laat dit goed garen.

Bladerdeeg hapjes:

1 ei in een kommetje kapot roeren.
Snij de bladerdeeg vierkant door de midden en aan de zijkant nu moet je 4 kleine vierkantjes hebben .
Vul deze met de vulling die je net hebt gemaakt let op zorg dat de vulling is afgekoeld.
Je plakt de andere lege kleine bladerdeeg er op en druk deze plat en aan de rand even met een vorkje langs zodat je die leuke versiering krijg.
Bestrijk ze met ei en doe ze in de oven.

Wanneer ze klaar zijn zet ze op een grote schaal en eet ze met chili saus

Succes

Deel dit recept met anderen
Gemiddelde waardering

(4 / 5)

4 5 5
Beoordeel dit recept

5 keer beoordeeld

Gerelateerde recepten:
  • Kokos-yoghurtcake heerlijk fris en zacht van smaak en structuur

    Kokos-yoghurtcake heerlijk fris en zacht van smaak en structuur

  • Heerlijke Marokkaanse Kiptajine met honing en amandelen

    Heerlijke Marokkaanse Kiptajine met honing en amandelen

  • Kiptajine met aardappels en doperwten

    Kiptajine met aardappels en doperwten

  • Pastilla met vis

    Vis pastilla – Vis taart

  • Maïzena koekjes

    Maïzena koekjes

Info voedingswaarde

Deze informatie is per portie.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *