Monchou taartje

2012-02-20
  • Opbrengst : 1
  • Porties : 1
  • Bereidingstijd : 20m
Beoordeel dit recept:

Ingrediënten

  • 250 ml slagroom
    2 kleine pakjes MonChou( kaas)
    basterdsuiker
    vanillesuiker
    ik heb bij de alberhein kant en klare cake bodems gekocht, ( 3 voor 1,50)
    1 blikje kersen vlaai vulling

Werkwijze

Stap1

Klop de 250 ml slagroom stijf met 3 eetlepels bastard suiker.

Doe in een aparte kom de MonChou en prak dit met een vork met een beetje vanille suiker. ( ik gebruik zelf veel suiker omdat ik van zoet hou, maar proef af en toe de slagroom of er meer suiker bij moet)

Voeg daarna als de slagroom stijf is de MonChou toe, klop dit nog even door.

Leg de eerste laag kant en klare bodem op een bord en smeer hier de slagroom/MonChou mengsel op, doe dan weer een laag en dan leg je weer een bodem op de slagroom/MonChou gedeelte. daarna heb ik weer een laag gebruikt en als afwerking heb ik de vlaaivulling kersen gebruikt.

Dit is een snelle manier voor een lekkere MonChou taartje! je kan het zelf afwerken op je eigen manier.

en je kan zelf de bodems ook maken maar hier had ik geen tijd voor. 🙂

 

Deel dit recept met anderen
Gemiddelde waardering

(4.2 / 5)

4.2 5 13
Beoordeel dit recept

13 keer beoordeeld

Gerelateerde recepten:
  • Marokkaanse ijstaart fruitsalade

    Marokkaanse ijstaart fruitsalade

  • Heerlijke Red Velvet Cake

    Heerlijke Red Velvet Cake

  • Een snelle pistache walnoten cake zonder olie of boter

    Een snelle pistache walnoten cake zonder olie of boter

  • Fruittaartje kiwi-aardbei met chocolade ganache

    Fruittaartje kiwi-aardbei met chocolade ganache

  • Mississippi Mud pie - Amerikaanse chocoladetaart

    Mississippi Mud pie – Amerikaanse chocoladetaart

Info voedingswaarde

Deze informatie is per portie.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Reactie (1)

  1. Geplaatst door naamloos1 aan 12-03-2012

    Kun je ook vertellen watvoor slagroom en welke merk. Dat bepaald namelijk meestal heel wat. Groetjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.