Recipes from Ingredient: Crème fraîche

Crème fraîche (Frans voor verse room) is aangezuurde room, met 35% melkvet of meer, gemaakt van koemelk of geitenmelk. Voor het aanzuren gebruikt men melkzuurbacteriën en laat men het ongeveer 12 uur bij een temperatuur van 20°C rusten.

Bonbons

Bonbons geverseerd met cacaopoeder en geraspte pistache

Recept categorie:
Waardering:(4.8 / 5)

Heerlijke bonbons van pure chocolade geverseerd met cacaopoeder of geraspte pistache. Je kan ze ook ...

Lees meer
Appelgebakjes

Appelgebakjes

Recept categorie: , ,
Waardering:(3.9 / 5)

Appelgebakjes, Balderdeeg laten ontooien en door de helft snijden. De helften klein beetje groter maken ...

Lees meer
Kipvleugeltjes en aardappels in de oven

Pasta met broccoli roomsaus

Recept categorie:
Waardering:(3.8 / 5)

Pasta met broccoli roomsaus, Ik maak deze pasta ook soms zonder paprika maar de paprika ...

Lees meer
Tagliatelle met kip en champignon roomsaus

Tagliatelle met kip en champignon roomsaus

Recept categorie: ,
Waardering:(4.6 / 5)

Tagliatelle met kip en champignon roomsaus voor pastaliefhebbers. Tip: Met stokbrood i.p.v pasta is het ...

Lees meer