Recipes from Ingredient: Crème fraîche

Crème fraîche (Frans voor verse room) is aangezuurde room, met 35% melkvet of meer, gemaakt van koemelk of geitenmelk. Voor het aanzuren gebruikt men melkzuurbacteriën en laat men het ongeveer 12 uur bij een temperatuur van 20°C rusten.

Creme fraise cake

Creme fraise cake

Recept categorie:
Waardering:(4.3 / 5)

Dit is een van mijn favoriete cakes recept heb ik van een nichtje van mij

Lees meer
Kipvleugeltjes en aardappels in de oven

Heerlijke champignonnesoep

Recept categorie: ,
Waardering:(4.2 / 5)

Een heerlijk maaltijdsoepje, klaar in 20 minuten!

Lees meer
Pompoensoep

Pompoensoep

Recept categorie:
Waardering:(4.7 / 5)

Views: 30.978 Deel dit recept met anderen

Lees meer
Kruimelkoek

Kruimelkoek

Recept categorie:
Waardering:(3.9 / 5)

Views: 57.900 Deel dit recept met anderen

Lees meer
Kipvleugeltjes en aardappels in de oven

Paprikasaus

Recept categorie:
Waardering:(4 / 5)

Heerlijke saus voor over vis.

Lees meer
Amandeltoefjes

Amandeltoefjes

Recept categorie: Keuken:
Waardering:(4.4 / 5)

Ook deze heb ik gemaakt voor het feestje

Lees meer
Heerlijke aardappeltjes uit de oven

Heerlijke aardappeltjes uit de oven

Recept categorie:
Waardering:(4.3 / 5)

keilekkeeeeeeeerrr ze zijn net als bij la place van de V&D

Lees meer
Aardappelsalade

Aardappelsalade

Recept categorie:
Waardering:(3.4 / 5)

Lekkere frisse salade (zoals je bij la place ook kan eten :D)

Lees meer
Kipfilorolletjes

Kipfilorolletjes

Recept categorie:
Waardering:(4.5 / 5)

Views: 42.732 Deel dit recept met anderen

Lees meer
Mini hartige taartjes

Mini hartige taartjes

Recept categorie: ,
Waardering:(3.3 / 5)

Mini hartige taartjes, Leuk tijdens de ramadan, daarbuiten kun je ook 1 grote taart maken.

Lees meer