Recipes from Ingredient: Crème fraîche

Crème fraîche (Frans voor verse room) is aangezuurde room, met 35% melkvet of meer, gemaakt van koemelk of geitenmelk. Voor het aanzuren gebruikt men melkzuurbacteriën en laat men het ongeveer 12 uur bij een temperatuur van 20°C rusten.

Kipvleugeltjes en aardappels in de oven

Turkamisu

Recept categorie: Keuken:
Waardering:(4.3 / 5)

Een heel lekker toetje, gebakje echt het proberen waard.

Lees meer
Kipvleugeltjes en aardappels in de oven

Kerrie-kersen taart(hartig!)

Recept categorie: , ,
Waardering:(3 / 5)

let op!! Dit is een hoofdgerecht, het vult heel erg. De samenstelling klinkt vreemd, maar ...

Lees meer
Kaascake

Kaascake

Recept categorie:
Waardering:(5 / 5)

Een heerlijk recept die ik van me moeder heb gehad, het is ook lekker om ...

Lees meer
Feta in bladerdeeg of in filodeeg

Feta in bladerdeeg of in filodeeg

Recept categorie:
Waardering:(3.7 / 5)

links ligt de kaascake 1 van mijn andere recepten, in het midden ligt gehakt in ...

Lees meer
Witte chocolade - Pistachecake

Witte chocolade – Pistachecake

Recept categorie:
Waardering:(3.6 / 5)

overheerlijke cake

Lees meer
Mozzarella quiche

Hartige Mozzarella quiche

Recept categorie: , ,
Waardering:(0 / 5)

tomaten-basilicum-mozzarellaquiche

Lees meer
Mexicaanse Enchiladas met kip en veel kaas

Mexicaanse Enchiladas met kip en veel kaas

Recept categorie: , Keuken:
Waardering:(4.6 / 5)

Enchiladas is een traditioneel Mexicaans deeggerecht, dat bestaat uit maïstortilla, die wordt bedekt met een ...

Lees meer
Raffaello bonbons

Raffaello bonbons

Recept categorie:
Waardering:(4 / 5)

Deze Raffaello bonbons zijn populaire, overheerlijk en ze zien er ook nog eens heel leuk ...

Lees meer
Kipvleugeltjes en aardappels in de oven

Gevulde bladerdeeg

Recept categorie:
Waardering:(4.3 / 5)

Views: 33.881 Deel dit recept met anderen

Lees meer
Mosselen met mosterdmayonaise

Mosselen met mosterdmayonaise

Recept categorie: Keuken:
Waardering:(4 / 5)

Franse specialiteit,

Lees meer