Recipes from Ingredient: Filodeeg
Filodeeg wordt gemaakt van meel, water en een kleine hoeveelheid olie. Zelden wordt er een ei aan toegevoegd.
Marokkaanse Bastilla met Kip en Amandelen
Een gedetailleerd recept voor een authentieke Marokkaanse Bastilla met Kip en Amandelen, perfect voor speciale ...
Lees meerMarokkaanse Briwat met Amandelen
Leer hoe je authentieke Marokkaanse Briwat met amandelen maakt, ideaal voor feestelijke gelegenheden of als ...
Lees meerMarokkaanse Visbestilla
Een knapperige en smaakvolle visbestilla, ideaal voor een feestelijke tafel.
Lees meerMarokkaanse briwat met vis
Voor dit recept voor briwat met vis wordt er pangafilet gebruikt, maar je kunt ook ...
Lees meerMhansha met visvulling recept met bereidingsfoto’s
Het recept van Mhansha met visvulling. Je kan verschillende soorten gebruiken. De vulling is dezelfde ...
Lees meerKipbestilla – Marokkaanse pastei van kip en filodeeg
Ik denk dat ik de afgelopen tijd de meeste verzoekjes heb gehad voor dit recept, ...
Lees meerKipbriwat – filodriehoekjes met kipvulling
Deze kipbriwat zijn echte traditionele Marokkaanse hapjes. Het zijn heerlijke pakketjes van filodeeg met een ...
Lees meerVis pastilla – Vis taart
Pastilla, Bastilla, bestilla of pastila is een Marokkaanse hartige gevulde taart, die wordt gemaakt van ...
Lees meerBaklava met amandelen en walnoten
Baklava is een lekkernij die meestal als dessert wordt gegeten. Baklava wordt vooral verkocht in ...
Lees meerMini visbestilla’s
Deze heerlijke filodeegtaartjes zijn gevuld met een mengsel van vis, garnalen, groenten en mihoen. Ik ...
Lees meer