Recipes from Ingredient: Fruit

Aardappeltonijnsalade

Aardappeltonijnsalade

Recept categorie: Keuken:
Waardering:(4.1 / 5)

Aardappeltonijn salade, Kook de aardappels met schil tot ze gaar zijn, haal ze eruit schil ...

Lees meer
Mosselen in Marokkaanse tomatensaus

Mosselen in Marokkaanse tomatensaus

Recept categorie: , Keuken:
Waardering:(3.8 / 5)

Mosselen in Marokkaanse tomatensaus, Mosselen grondig wassen. Kapotte exemplaren en mosselen die wijd openstaan, en ...

Lees meer
Tonijnsteaks met tomatentapenade

Tonijnsteaks met tomatentapenade

Recept categorie:
Waardering:(4 / 5)

Tonijnsteaks met tomatentapenade, dit is echt lekker...dus uitproberen doe er wat heerlijke patatjes bij!

Lees meer
Tagliatelle met kip en champignon roomsaus

Tagliatelle met kip en champignon roomsaus

Recept categorie: ,
Waardering:(4.6 / 5)

Tagliatelle met kip en champignon roomsaus voor pastaliefhebbers. Tip: Met stokbrood i.p.v pasta is het ...

Lees meer
Mediterrane groente-vissoep

Mediterrane groente-vissoep

Recept categorie: Keuken: ,
Waardering:(4.2 / 5)

Mediterrane, groente-vissoep, Oven voorverwarmen op 225 °C. Aubergine, courgette en paprika wassen en in grove ...

Lees meer
Crostinis met tonijntapenade

Crostinis met tonijntapenade

Recept categorie: Keuken:
Waardering:(4.7 / 5)

Crostini's met tonijntapenade, Grill voorverwarmen. Stokbrood in plakjes snijden. Teentje knoflook uitknijpen, mengen met 2 ...

Lees meer
Tapas met kastanjechampignons paprika kikkererwten eieren en amandelen Champignons

Tapas met kastanjechampignons paprika kikkererwten eieren en amandelen

Recept categorie:
Waardering:(4.3 / 5)

Champignons schoonborstelen. Bouillon aan de kook brengen. Champignons 3 min. koken en uit bouillon nemen. ...

Lees meer
Zalmsalade

Zalmsalade

Recept categorie: Keuken:
Waardering:(4.2 / 5)

Zalmsalade, Eieren hard koken, laten schrikken en laten afkoelen en pellen. Blik zalm afgieten. Graatjes ...

Lees meer
Visbastilla – filodeeg gevuld met een vulling van vis en mihoen

Visbastilla – filodeeg gevuld met een vulling van vis en mihoen

Recept categorie: , Keuken:
Waardering:(4.2 / 5)

De Marokkaanse keuken staat bekent om zijn pastilla´s. Dit zijn grootte rijk gevulde hartige taarten. ...

Lees meer
Couscous salade

Couscous salade

Recept categorie: Keuken:
Waardering:(4.2 / 5)

Tip Serveer deze couscoussalade eens in bootjes van ijsbergsla of garneer de salade met olijven ...

Lees meer