Kaas is een voedingsmiddel gemaakt van melk. Bij het maken van kaas worden de vaste stoffen in de melk gescheiden van het vocht. Er wordt aan de kaas stremsel, zuursel en zout toegevoegd tijdens de bereiding. Kaas bevat, naast de hoofdbestanddelen dierlijk vet en eiwit, veel calcium en vitamines A, B en D.
Waardering:(4.4 / 5)
een lekker simpel gerecht ...........
Lees meer
Waardering:(4.2 / 5)
Spaghetti uit de oven, word in tuneise vaak gemaakt
Lees meer
Waardering:(4 / 5)
Heerlijk brood voor bij een kopje soep, bij de lunch of zomaar tusendoor.
Lees meer
Waardering:(4.6 / 5)
Views: 30.919 Deel dit recept met anderen
Lees meer
Waardering:(0 / 5)
Een lekkere salade voor de lunch of als bijgerecht.
Lees meer
Waardering:(4.5 / 5)
Een gerecht wat als tapas of voorgerecht gegeten kan worden.
Lees meer
Waardering:(4.7 / 5)
Views: 45.261 Deel dit recept met anderen
Lees meer
Waardering:(4.4 / 5)
Views: 34.742 Deel dit recept met anderen
Lees meer