Recipes from Ingredient: Kruiden

Tomatensoep met kikkererwten

Tomatensoep met kikkererwten en stokbrood

Recept categorie: , Keuken: ,
Waardering:(3 / 5)

Tomatensoep is een soep op basis van tomaten en eventueel andere groenten, gehaktballetjes of rundvlees, ...

Lees meer
Pangsits (gevulde wontonvelletjes)

Pangsits (gevulde wontonvelletjes)

Recept categorie: Keuken:
Waardering:(3 / 5)

Wontonvelletjes gevuld met vleesvulling, Pel voor de vulling de teentjes knoflook en hak ze fijn. ...

Lees meer
Gefrituurde garnaalballetjes

Gefrituurde garnaalballetjes

Recept categorie: Keuken:
Waardering:(3.5 / 5)

Gefrituurde balletjes van garnalengehakt met broodblokjes- korst, Verwijder de korsten van het brood. Snij het ...

Lees meer
Couscous salade

Couscous salade

Recept categorie: Keuken:
Waardering:(4.2 / 5)

Tip Serveer deze couscoussalade eens in bootjes van ijsbergsla of garneer de salade met olijven ...

Lees meer
Turkse salade met aardappel - Turkse pikante worst en pikante mosselen

Turkse salade met aardappel – Turkse pikante worst en pikante mosselen

Recept categorie: , Keuken:
Waardering:(4.2 / 5)

Turkse salade met aardappel, Turkse pikante worst en pikante mosselen Bereidingstijd in minuten 15 bereiden

Lees meer
Zalmsalade

Zalmsalade

Recept categorie: Keuken:
Waardering:(4.2 / 5)

Zalmsalade, Eieren hard koken, laten schrikken en laten afkoelen en pellen. Blik zalm afgieten. Graatjes ...

Lees meer
Harira met bruine linzen

Harira met bruine linzen

Recept categorie: , Keuken:
Waardering:(4.2 / 5)

Harira is de meest bekende soep in Marokko. Tijdens de vastenperiode (de ramadan) eet men ...

Lees meer
Hoe bereid je Couscous

Hoe bereid je Couscous

Recept categorie: , Keuken:
Waardering:(3.3 / 5)

Couscous in meestal tarwe gries, dat in kant en klare zakjes verkrijgbaar is in Marokkaanse ...

Lees meer
Tomatensoep - Harira

Tomatensoep – Harira

Recept categorie: , Keuken:
Waardering:(4.8 / 5)

Lekkere Marokkaanse gevulde soep (Harira). Variaties genoeg, ik zal ook nog andere recepten van tomatensoep ...

Lees meer
Visbastilla – filodeeg gevuld met een vulling van vis en mihoen

Visbastilla – filodeeg gevuld met een vulling van vis en mihoen

Recept categorie: , Keuken:
Waardering:(4.2 / 5)

De Marokkaanse keuken staat bekent om zijn pastilla´s. Dit zijn grootte rijk gevulde hartige taarten. ...

Lees meer