Recipes from Ingredient: Overig

Traditionele nasi

Traditionele nasi

Recept categorie: Keuken:
Waardering:(3.1 / 5)

Traditionele Nasi, Nasi is de Indonesische en Maleisische term voor gekookte rijst. In Nederland wordt ...

Lees meer
Foe yong hai

Foe yong hai

Recept categorie: Keuken:
Waardering:(3.8 / 5)

Foe Yong Hai, is een Chinees gerecht van ei met tomatensaus. De naam Foe young ...

Lees meer
Chinese mihoen

Chinese mihoen

Recept categorie: Keuken:
Waardering:(3.5 / 5)

Mihoen is een dunne, Chinese noedel, gemaakt van rijstbloem. Het is ook bekend onder de ...

Lees meer
Gebakken banaan

Gebakken banaan

Recept categorie:
Waardering:(3.7 / 5)

Lekkere gebakken banaan in een jasje, De banaan schillen en schuin in dunne plakken van ...

Lees meer
Charmilla - Marokkaanse saus

Charmilla – Marokkaanse saus

Recept categorie: , Keuken:
Waardering:(4.2 / 5)

Charmilla, Marokkaanse saus, recept uit de Marokkaanse keuken.

Lees meer
Bladerdeeghapjes gevuld met Kip Groenten of kaas

Bladerdeeghapjes gevuld met Kip Groenten of kaas

Recept categorie: , Keuken:
Waardering:(3.2 / 5)

Bladerdeeghapjes gevuld met Kip/Groenten of kaas, Lekkere bladerdeeghapjes die je kan vullen naar eigen smaak ...

Lees meer
Harira - Marokkaanse soep

Harira – Marokkaanse soep

Recept categorie: , , Keuken:
Waardering:(4.5 / 5)

Voor Marokkanen geen ramadan zonder harira! De soep bevat allerlei belangrijke stoffen die nodig zijn ...

Lees meer
Broodpannenkoek - Pitabrood

Broodpannenkoek – Pitabrood

Recept categorie: Keuken:
Waardering:(3.4 / 5)

Broodpannenkoek of pitabrood is een plat broodje met een zachte korst. Het wordt overlangs ingesneden, ...

Lees meer
Charmoula

Charmoula

Recept categorie: , Keuken:
Waardering:(4 / 5)

Charmoula, Marokkaanse saus, Echt een aanrader lekker bij swa of bij de barbeque

Lees meer
Kiptajine met ui en komijn

Kiptajine met ui en komijn

Recept categorie: , Keuken:
Waardering:(4 / 5)

Kiptajine met ui en komijn, Olie verhitten in een pan kip met een handvol uien, ...

Lees meer