Recipes from Ingredient: Overig

Crostinis met tonijntapenade

Crostinis met tonijntapenade

Recept categorie: Keuken:
Waardering:(4.7 / 5)

Crostini's met tonijntapenade, Grill voorverwarmen. Stokbrood in plakjes snijden. Teentje knoflook uitknijpen, mengen met 2 ...

Lees meer
Harira - tomatensoep

Harira – tomatensoep

Recept categorie: , Keuken:
Waardering:(4.4 / 5)

Harira is de meest bekende soep in Marokko. Tijdens de vastenperiode (de ramadan) eet men ...

Lees meer
Pangsits (gevulde wontonvelletjes)

Pangsits (gevulde wontonvelletjes)

Recept categorie: Keuken:
Waardering:(3 / 5)

Wontonvelletjes gevuld met vleesvulling, Pel voor de vulling de teentjes knoflook en hak ze fijn. ...

Lees meer
Roerbakmie met kipfilet en garnalen

Roerbakmie met kipfilet en garnalen

Recept categorie: ,
Waardering:(4.5 / 5)

Heerlijke mie met kipfilet en garnalen. Snij de kipfilet in blokjes, doe ze in een ...

Lees meer
Gefrituurde garnaalballetjes

Gefrituurde garnaalballetjes

Recept categorie: Keuken:
Waardering:(3.5 / 5)

Gefrituurde balletjes van garnalengehakt met broodblokjes- korst, Verwijder de korsten van het brood. Snij het ...

Lees meer
Mini-beghrir Marokkaanse pannenkoek met gaatjes

Mini-beghrir Marokkaanse pannenkoek met gaatjes

Recept categorie: , Keuken:
Waardering:(4.2 / 5)

Mini-beghrir Marokkaanse pannenkoek met gaatjes. Lekkere authentiek marokkaanse gerecht heerlijk bij de koffie/thee na iftar

Lees meer
Amandel-shortbread met Chocolade-dipping

Amandel-shortbread met Chocolade-dipping

Recept categorie:
Waardering:(4.3 / 5)

Amandel-shortbread met Chocolade-dipping, Bekleed de bakvorm met bakpapier en doen de mengsel erin, strijk het ...

Lees meer
Zalmsalade

Zalmsalade

Recept categorie: Keuken:
Waardering:(4.2 / 5)

Zalmsalade, Eieren hard koken, laten schrikken en laten afkoelen en pellen. Blik zalm afgieten. Graatjes ...

Lees meer
Harira met bruine linzen

Harira met bruine linzen

Recept categorie: , Keuken:
Waardering:(4.2 / 5)

Harira is de meest bekende soep in Marokko. Tijdens de vastenperiode (de ramadan) eet men ...

Lees meer
Hoe bereid je Couscous

Hoe bereid je Couscous

Recept categorie: , Keuken:
Waardering:(3.3 / 5)

Couscous in meestal tarwe gries, dat in kant en klare zakjes verkrijgbaar is in Marokkaanse ...

Lees meer