Recipes from Ingredient: Taugé

Taugé - ook wel sojascheut genoemd - is de ontkiemde mungboon, ook wel katjang idjo genoemd. Het wordt vaak gebruikt in de Chinese keuken, onder andere in loempia's. Taugé is rijk aan vitamine B, vitamine C en ijzer. Taugé is de ontkiemde mungboon, ook wel katjang idjo ("groene boon") genoemd. Het wordt vaak gebruikt in de Chinese keuken, onder andere in loempia's.

Vietnamese loempia's

Vietnamese loempia’s

Recept categorie: , Keuken:
Waardering:(3.1 / 5)

Echte traditionele Vietnamese loempia's, Snij de garnalen in kleine stukjes. Zet de vermicelli in een ...

Lees meer
Foe yong hai

Foe yong hai

Recept categorie: Keuken:
Waardering:(3.8 / 5)

Foe Yong Hai, is een Chinees gerecht van ei met tomatensaus. De naam Foe young ...

Lees meer
Loempia's

Loempia’s

Recept categorie: , ,
Waardering:(3.8 / 5)

Loempia's, Heerlijk zijn deze, maar je kan natuurlijk een andere vulling kiezen: met gehakt, garnalen ...

Lees meer