Recipes from Ingredient: Taugé

Taugé - ook wel sojascheut genoemd - is de ontkiemde mungboon, ook wel katjang idjo genoemd. Het wordt vaak gebruikt in de Chinese keuken, onder andere in loempia's. Taugé is rijk aan vitamine B, vitamine C en ijzer. Taugé is de ontkiemde mungboon, ook wel katjang idjo ("groene boon") genoemd. Het wordt vaak gebruikt in de Chinese keuken, onder andere in loempia's.

Foe yong hai

Foe yong hai

Recept categorie: Keuken:
Waardering:(3.8 / 5)

Foe Yong Hai, is een Chinees gerecht van ei met tomatensaus. De naam Foe young ...

Lees meer
Tjap Tjoy met Kip

Tjap Tjoy met Kip

Recept categorie: Keuken:
Waardering:(3.6 / 5)

Tjaptjoi is een Chinees gerecht van gemengde groente. De naam tjaptjoi komt van de twee ...

Lees meer
Loempia's

Loempia’s

Recept categorie: , ,
Waardering:(3.8 / 5)

Loempia's, Heerlijk zijn deze, maar je kan natuurlijk een andere vulling kiezen: met gehakt, garnalen ...

Lees meer