Recipes from Ingredient: Tonijn

Tonijn is een verzamelnaam voor enkele soorten oceaanvissen uit de familie der makrelen. In het bijzonder worden de soorten in het geslacht Thunnus tot de tonijnen gerekend. Tonijnen zijn snelle zwemmers die snelheden kunnen bereiken van bijna 80 km/u. Hun lichaam is dichtbij de staart erg slank, de staart is diep gevorkt, en er zijn twee rugvinnen.

Mini batbot gevuld met groenten en tonijn

Recept mini batbot gevuld met groenten en tonijn

Recept categorie: , , Keuken:
Waardering:(4.6 / 5)

Recept voor mini Batbot gevuld met groenten en tonijn. Je kan eigenlijk elk soort vulling ...

Lees meer
Mini-pizzaatjes

Mini-pizzaatjes

Recept categorie: ,
Waardering:(4.3 / 5)

Views: 16.462 Deel dit recept met anderen

Lees meer
Tonijn biefstuk met tuinbonen en marokkaans gekruide aardappelen

Tonijn biefstuk met tuinbonen en marokkaans gekruide aardappelen

Recept categorie: Keuken:
Waardering:(0 / 5)

Views: 14.101 Deel dit recept met anderen

Lees meer
Bladerdeeg met tonijn

Bladerdeeg met tonijn

Recept categorie: Keuken:
Waardering:(3.9 / 5)

Views: 52.320 Deel dit recept met anderen

Lees meer
Pizzaroosjes

Pizzaroosjes

Recept categorie:
Waardering:(0 / 5)

PizzaRoosjes, zie afbeeldingen voor de bereiding.

Lees meer
Tonijn broodjes

Tonijn broodjes

Recept categorie: Keuken:
Waardering:(4.3 / 5)

Lekker en makkelijk Tonijn broodjes voor tijdens de ramadan.

Lees meer
Snel gemaakte Pizza

Snel gemaakte Pizza

Recept categorie:
Waardering:(4.1 / 5)

Pizza (snel klaar te maken), dit voor de werkende moeders onder ons die niet veel ...

Lees meer
Tunesische-brik

Tunesische brik

Recept categorie: , , Keuken: ,
Waardering:(3.6 / 5)

Tunesische variant van de loempia;)

Lees meer
Pasta met tomatensauss

Pasta met tomatensauss

Recept categorie:
Waardering:(3.4 / 5)

Deze pasta vindt k gewoon verrukkelijk het komt niet uit als die foto boven ...

Lees meer
Visloempia's

Visloempia’s

Recept categorie: , Keuken:
Waardering:(3 / 5)

Verrukkelijke vis loempia's, Je wast de roze garnaaltjes en laat ze uitlekken, vervolgens snijd je ...

Lees meer