Recipes from Ingredient: Vis
Aardappeltonijnsalade
Aardappeltonijn salade, Kook de aardappels met schil tot ze gaar zijn, haal ze eruit schil ...
Lees meerRoerbakmie met kipfilet en garnalen
Heerlijke mie met kipfilet en garnalen. Snij de kipfilet in blokjes, doe ze in een ...
Lees meerCoquillage gevuld met vis
Coquillage gevuld met vis, Dit kun je als voorgerecht maken maar ook als tussendoortje als ...
Lees meerCrostinis met tonijntapenade
Crostini's met tonijntapenade, Grill voorverwarmen. Stokbrood in plakjes snijden. Teentje knoflook uitknijpen, mengen met 2 ...
Lees meerZalmsalade
Zalmsalade, Eieren hard koken, laten schrikken en laten afkoelen en pellen. Blik zalm afgieten. Graatjes ...
Lees meerVisbastilla – filodeeg gevuld met een vulling van vis en mihoen
De Marokkaanse keuken staat bekent om zijn pastilla´s. Dit zijn grootte rijk gevulde hartige taarten. ...
Lees meerTurkse salade met aardappel – Turkse pikante worst en pikante mosselen
Turkse salade met aardappel, Turkse pikante worst en pikante mosselen Bereidingstijd in minuten 15 bereiden
Lees meerGebakken vis
Serveer enkele soorten vis zoals salmoniti ,sardientjes, garnalen, stukken makreel, inktvis op mooie schaal met ...
Lees meer