Recipes from Ingredient: Zout
Keukenzout is bij kamertemperatuur een witte kristallijne stof met een kubische kristalvorm, die goed oplosbaar is in water. Het is het voorbeeld bij uitstek van wat in chemische termen een zout heet.
Aardbeimolentjes
Aardbeimolentjes, Voor het deeg: de bloem met de Backin mengen, zeven, doe het mengsel in ...
Lees meerMhensha van vis
Mhensa met vis vulling, Inktvis bakken in olie met paprika in blokjes dan alle kruiden ...
Lees meerZachte harsha
Zachte harscha, Marokkaanse recepten. Alles mengen tot een dik vloeibare mengsel
Lees meerGebraden koteletjes
Deze koteletjes zijn heerlijk met de zelfgemaakte jus erbij. Snij paprika, ui en kasbour in ...
Lees meerGarnalen tajine
Garnalen tagin, Dit alles bij elkaar doen in een tagin. en laten sudderen niet te ...
Lees meerGrieks slaatje met fetakaas
Grieks slaatje met fetakaas, Snij de tomaten in partjes. Schil éen komkommer, haal de pitten ...
Lees meerHeerlijk Marokkaanse Vistajine
Vis Tajine, Je doet die visjes in een bak en doet er de koriander, knoflook, ...
Lees meer