Mhensha van vis

2005-10-08
  • Porties : 1
  • Bereidingstijd : 45m
Beoordeel dit recept:

Ingrediënten

  • - garnalen
    - visfilet
    - inktvis
    - surimisticks
    - rode paprika
    - mihoen
    - 1 tablet van visbouillon
    - zout/peper/komijn/paprikapoeder
    - zonnebloemolie
    - filodeeg
    - boter om te besmeren

Werkwijze

Stap1

Inktvis bakken in olie met paprika in blokjes dan alle kruiden aan toevoegen en dan visfilet en als laatste garnalen en surimisticks aan toevoegen en dan de mihoen in kokend water zetten 10 minuten en in stukjes snijden.

alles goed bij elkaar mengen en dan proeven en naar smaak zout aan toevoegen.

en rollen in filodeeg goed met boter besmeren ik gebruik 1 velletje per mhensa.

groetjes kookgek

Deel dit recept met anderen
Gemiddelde waardering

(4.2 / 5)

4.2 5 25
Beoordeel dit recept

25 keer beoordeeld

Gerelateerde recepten:
  • Een snelle pistache walnoten cake zonder olie of boter

    Een snelle pistache walnoten cake zonder olie of boter

  • Mini tortilla's recept

    Mini tortilla’s

  • Barbecue chicken pizza

    Barbecue chicken pizza

  • Gevulde Bladerdeegpakketjes met mozzarella

    Gevulde Bladerdeegpakketjes met mozzarella

  • Loempiapakketjes met twee soorten kipvullingen

    Loempiapakketjes met twee soorten kipvullingen

Info voedingswaarde

Deze informatie is per portie.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Reacties (28)

  1. Geplaatst door ceuta aan 08-10-2005

    Tbarkallah alik..

  2. Geplaatst door ellouisa aan 08-10-2005

    lijkt me heerlijk, maar moeten ze in de oven gebakken worden na het besmeren met boter? En hoelang en op welke temperatuur?

  3. Geplaatst door sihamkleuter aan 08-10-2005

    oooh wat leuk!!! ik ben gek op alles was mini is.

    deze hartige mini mehensja ga ik zeker uitproberen! bedankt!

  4. Geplaatst door chefkokkin aan 08-10-2005

    dit lijkt me echt lekker ik ga dit morgen maken incha Allah en ik laat je weten!

  5. Geplaatst door kookgek aan 09-10-2005

    hallo dames.
    de mhensa moet inderdaad in de oven maar ik werk helaas niet op graden en minuten heb ik niet op mijn oven kijk gewoon tot ze gaar zijn.

    chefkokkin wil zeker horen hoe het heeft gesmaakt.

    groetjes kookgek

  6. Geplaatst door oembibi aan 09-10-2005

    ziet er heerlijk uit

  7. Geplaatst door ellouisa aan 09-10-2005

    Ok meid ik ga het gewoon een keer proberen met 175 graden ofzo.

  8. Geplaatst door MADAME CUISINE aan 10-10-2005

    OP 200 Graden en na ongeveer 30 minuten zijn ze mooi gaar.

  9. Geplaatst door loewie aan 11-10-2005

    Salaam 3alikoum, heb deze eerder gemaakt maar ze gaan steeds kapot bij het rollen..niet in de lengte maar het rollen tot een rondje…hoe komt het?

  10. Geplaatst door MADAME CUISINE aan 11-10-2005

    Goed insmeren met boter.
    Als het te droog of te nat is, dan scheurt het.

  11. Geplaatst door loewie aan 12-10-2005

    Moet ik het hele vel insmeren voor ik ga rollen?? want dan gaat het toch ook stuk??? weet het niet hoor hoe ik het ook doe het blijft scheuren.

  12. Geplaatst door zaja aan 13-10-2005

    ik heb ze gister gemaakt en ze waren heerlijk! ook de gasten vonden ze lekker! van de 15 zijn er maar 2 gescheurd! bedankt voor dit recept!

  13. Geplaatst door lele laila aan 14-10-2005

    Salam alekoem, zo die gaat ik vandaag maken.. laat het je weten wat ik er van vind, maar zo te zien, zien ze er supppeerrr uit…

  14. Geplaatst door sihamkleuter aan 14-10-2005

    ik heb ze gemaakt en ze waren lekker en zagen er heel leuk uit!! goed idee kookgek!

  15. Geplaatst door chefkokkin aan 14-10-2005

    Bedankt voor het recept ze zijn echt goed gelukt ze waren echt heerlijk!!!!

  16. Geplaatst door Rzinia aan 21-10-2005

    moet je het niet in een bakje doen dat ehet zo rond blijft in de oven? waar koop je die speciale bakjes met net folie, waarin je kleine pastila of m7ansha in kan doen?

  17. Geplaatst door sihamkleuter aan 21-10-2005

    je kan het gewoon op een ovenplaat leggen want ze blijven gewoon rond. maar je kan ze ook in dealimiumborjes leggen saat nog leuk ook!
    die borjes kan ej halen bij deblokker, bij de barbeque produkten (daar hebben z eook aliminiumschalen)

  18. Geplaatst door Rzinia aan 21-10-2005

    dank je sk en per hoeveel gaan ze? hoeveel bordjes voor hoeveel?>

  19. Geplaatst door sihamkleuter aan 21-10-2005

    er zitten er 15 in, maar ik weet niet hoeveel ze kosten

  20. Geplaatst door Rzinia aan 21-10-2005

    o 15 is genoeg. ik wil als het lukt ook aan mijn ma en zus geven.

  21. Geplaatst door dikratoen aan 24-10-2005

    Ik heb ze gisteren gemaakt en ze zijn dit keer goed gelukt! Met filodeeg in een kartonnen verpakking is het echt prettiger!

  22. Geplaatst door zahra_i aan 27-10-2005

    he dame kan je het ook met kip vullen want ik ben niet zo een garnalen freek

  23. Geplaatst door hoda aan 13-11-2005

    Ik heb ze ook gemaakt, ze waren goed gelukt, dank je voor het recept.

  24. Geplaatst door sami aan 13-01-2006

    dit lijkt mij heel lekker ik ga ze zekker maken .

  25. Geplaatst door Belgica aan 21-09-2006

    Lekker voor in de ramadan! Ik ga ze proberen en laat het je weten insha-allah!

  26. Geplaatst door Belgica aan 21-09-2006

    Lekker voor in de ramadan! Ik ga ze proberen en laat het je weten insha-allah!

  27. Geplaatst door Sammy aan 18-05-2007

    moet ik het filodeeg aan beide kanten besmeren met gesmolten boter??
    en scheurt het filodeeg niet ontzettend snel dan??

  28. Geplaatst door hanan1977 aan 10-09-2009

    kan ik het beste bastilladeeg gebruiken of loempiavellen? alvast bedankt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.