Gevuld bladerdeeg

2009-12-19
  • Porties : 10
  • Bereidingstijd : 15m
Beoordeel dit recept:

Ingrediënten

  • bladerdeeg ontdooit van die vierkanten
    voor de vulling:
    beetje zacht gekookte (en afgekoeld) aardappel in blokjes
    tonijn uit blik
    mozzarella in blokjes
    peterselie (vers of gedroogd)
    peper en zout
    voor er boven op:
    ei opgeklopt
    geraspte kaas

Werkwijze

Stap1

meng de ingredienten voor de vulling
met elkaar en breng op smaak met peper en zout

neem een plakje bladerdeeg en schep hier een volle eetlepel
van de vulling bovenop. vouw de 4 punten naar elkaar toe over de vulling zodat je een soort envelopje krijgt

leg ze op een bakplaat en smeer er het opgeklopte ei over bestrooi met
de geraspte kaas.

bak ze in een oven op ongeveer 200 graden todat ze goudbruin zijn

eet smakelijk

je kan ze gemakelijk invriezen, is altijd makelijk als je onverwacht bezoek krijgt. je kan er ook andere vullingen in doen wat je zelf lekker vind.
ik probeer binnenkort foto te plaatsen

Deel dit recept met anderen
Gemiddelde waardering

(5 / 5)

5 5 2
Beoordeel dit recept

2 keer beoordeeld

Gerelateerde recepten:
  • Barbecue chicken pizza

    Barbecue chicken pizza

  • Gevulde Bladerdeegpakketjes met mozzarella

    Gevulde Bladerdeegpakketjes met mozzarella

  • Loempiapakketjes met twee soorten kipvullingen

    Loempiapakketjes met twee soorten kipvullingen

  • Pittige spinazie broodjes met feta en mozzarella heerlijk in de ramadan

    Pittige spinazie broodjes met feta en mozzarella

  • Marokkaanse Harira soep

    Traditionele Marokkaanse Harira soep

Info voedingswaarde

Deze informatie is per portie.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Reacties (2)

  1. Geplaatst door shma1 aan 17-09-2010

    die vulling klinkt heerlijk

  2. Geplaatst door martine aan 09-10-2010

    probeer maar een keer hij is echt lekker

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.