Aardappelskaaskoekjes

2008-08-23
  • Porties : 1
  • Bereidingstijd : 25m
Beoordeel dit recept:

Ingrediënten

  • 50 gr aardappelpuree
    150 g bloem
    25 g feta fijn maken met een vork
    20 g geraspte kaas
    3 eetl.boter
    ?½ theel.mosterd
    1 theel.bakpoeder
    1 ei
    ?½ glas lauw melk

Werkwijze

Stap1

Vermeng bloem, aardappelpuree, kaas, feta, mosterd, bakpoeder boter, ei melk .

Met een houten lepel goed roeren. Maak je handen met een beetje olie nat en kneed het mengsel tot je een soepel deeg krijgt en vorm hiervan een balletjes ...

Deze platdrukken en in voor verwarmde oven 10 a 15 min

Deel dit recept met anderen
Gemiddelde waardering

(3.5 / 5)

3.5 5 10
Beoordeel dit recept

10 keer beoordeeld

Gerelateerde recepten:
  • Italiaanse pizza met zeevruchten geserveerd op een Marokkaanse tafel, met Tajine.nl decoratief verwerkt in de tajinedeksel.

    Italiaanse pizza met zeevruchten

  • Authentieke Marokkaanse visbestilla

    Marokkaanse Visbestilla

  • Vers en zacht stokbrood met zonnebloempitten en zwarte komijn

    Stokbrood vers en zacht met zonnebloempitten en zwarte komijn

  • Heerlijke gevulde Marokkaanse panbroodjes Batbot met gehakt

    Heerlijke Marokkaanse panbroodjes Batbot gevulde met gehakt

  • Barbecue chicken pizza

    Barbecue chicken pizza

Info voedingswaarde

Deze informatie is per portie.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Reacties (3)

  1. Geplaatst door sara6 aan 02-09-2008

    ziet er lekker uit, kan je hier ook bosuitjes meemengen?

  2. Geplaatst door elviarr aan 03-09-2008

    ja hoor,je kunt ook meer of andere kruiden toevoegen.

  3. Geplaatst door sadiye aan 02-12-2008

    hoe smaken deze koekjes

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.