Ajam pangang

2008-10-19
  • Porties : 4
  • Bereidingstijd : 25m
Beoordeel dit recept:

Ingrediënten

  • Kipfilet
    1 kopje suiker
    2 eetlepels ketchup
    2 eetlepels ketjap
    1 theelepel sambal
    1 teentje knoflook
    2 blikjes tomatenpuree
    liter water
    evt atjar of taugéh uit een potje

Werkwijze

Stap1

Bak de kipfilet en kruid ze flink met zout en peper ( of met kipkruiden). Fruit de ui en knoflook. Voeg daarna het water en vervolgens alle andere ingrediënten aan toe. Roer met een garde. Maak de saus evt. wat dikker met aangelengde maizena.

Serveer met atjar en rijst.

Deel dit recept met anderen
Gemiddelde waardering

(1 / 5)

1 5 1
Beoordeel dit recept

1 keer beoordeeld

Gerelateerde recepten:
  • Een heerlijke Marokkaanse Kefta Tajine met Eieren, geserveerd in een traditionele tajine met brood.

    Marokkaanse Kefta Tajine met Eieren

  • Authentieke Marokkaanse Bastilla met kip en amandelen, geserveerd met poedersuiker en kaneel, naast een decoratieve tajine.

    Marokkaanse Bastilla met Kip en Amandelen

  • Tajine van Erwtensoep Bissara met olijfolie en komijnpoeder, geserveerd in een decoratieve tajine van Tajine.nl.

    De Marokkaanse Tajine van Bissara

  • Italiaanse pizza met zeevruchten geserveerd op een Marokkaanse tafel, met Tajine.nl decoratief verwerkt in de tajinedeksel.

    Italiaanse pizza met zeevruchten

  • Tajine van visgehaktballetjes in tomatensaus, geserveerd in een Marokkaanse tajine.

    Tajine van Visgehaktballetjes in Tomatensaus

Info voedingswaarde

Deze informatie is per portie.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie gegevens worden verwerkt.