Amandelkoekjes – Bonbons

2005-10-31
Beoordeel dit recept:

Ingrediënten

  • 500 gram amandelen
    2 soepkommen poedersuiker (tawas
    kommen)
    4 eetlepels mazhar
    25 gram gesmolten boter
    Voor de garnering:
    basterdsuiker en gewone suiker door elkaar gemengd

Werkwijze

Stap1

Laat de amndelen in kokend water weken en ontvel de amandelen.

Laatd emandelen goed roog worden

maal de amandelen tot een plakkerige kruimels

Doe in eneteiltje en voeg de rest van de ingredienten toe.

roer het goed samen.

maak met je vinger sen driehoekje (of bolletje wat je zelf wil)

haal het driehoekje helemaal door de basterdsuiker heen.

leg danhet driehoekje op een bakplaat

werk zo alles af.

laathet in een voorverwamrde oven op 150 graden gaar worden. a;s je de koekjes eruit haleerst alten afkoelen want anders breken ze!

lekker makkelijk

Deel dit recept met anderen
Gemiddelde waardering

(2.1 / 5)

2.1 5 7
Beoordeel dit recept

7 keer beoordeeld

Gerelateerde recepten:
  • Marokkaanse Harchakoekjes in de vorm van bloemetjes, gepresenteerd op een mooi gedekte tafel met Tajine.nl subtiel verwerkt in de decoratie.

    Marokkaanse Harchakoekjes in de vorm van bloemetjes

  • Harchakoekjes in de vorm van ghribia

    Harchakoekjes in de vorm van ghribia

  • Een snelle pistache walnoten cake zonder olie of boter

    Een snelle pistache walnoten cake zonder olie of boter

  • Zachte pretzels snelle broodjes om te maken

    Zachte pretzels snelle broodjes om te maken

  • Marokkaanse Briwat be louz - Amandeldriehoekjes

    Marokkaanse Briwat be louz – Amandeldriehoekjes

Info voedingswaarde

Deze informatie is per portie.

  • Vegetarisch

    Ja
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Reacties (7)

  1. Geplaatst door sihamkleuter aan 31-10-2005

    hee waarom staat mijn naam er niet bij?
    beheerders er gaat iets mis hier.

  2. Geplaatst door sihamkleuter aan 31-10-2005

    het is trouwens bruine basterdsuiker

  3. Geplaatst door oortje31 aan 01-11-2005

    he bollie je zei dat ze mislukt waren zo zien ze er dus niet uit, lekker!!!

  4. Geplaatst door sihamkleuter aan 01-11-2005

    ja mijn 1e idee is mislukt.
    Ik wilde toch baklava ballatje smaken ze3hma hahaha
    dus heb ik maar wat anders met de vulling gedaan.
    De foto is alleen niet zo mooi genomen het was al donker.
    hahah het was 12 uur snachts….

  5. Geplaatst door sihamkleuter aan 01-11-2005

    en noem me geen bolle

  6. Geplaatst door Jallie aan 02-11-2005

    maarreh MOET je bruine bastardsuiker hebben?
    of hoeft da nie persee?

  7. Geplaatst door yasmina aan 07-09-2006

    het ziet heel lekker uit, ik wil insha Allah maken

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.