Chocolade mouse
2007-10-02- Vaardigheidsniveau: Simpel
- Toevoegen aan favorieten
Ingrediënten
- 125 gram Fondantchocolade
75 gram boter
2 eierdooiers
2eiwitten
50 gram bloemsuiker
1,5 deciliter licht geklopt room
Werkwijze
Stap1
Chocolade laten smelten op warmwaterbad.
Boter + eierdooiers toevoegen. klop eiwit stijf en meng bloemsuiker onder.
Voeg het bij de chocolade. room opkloppen + toevoegen. Laten opstijven in de Frigo (Koelkast) 1 hele dag.
dan heb je eigen gemaakte mousse !!
Gemiddelde waardering
(3 / 5)
2 keer beoordeeld
Gerelateerde recepten:
Info voedingswaarde
Deze informatie is per portie.
-
Vegetarisch
Nee -
Lactose
Nee -
Dieet
Nee -
Gluten
Nee -
Kcal
Onbekend -
Vet
Onbekend -
Eiwitten
Onbekend -
Carbohydraten
Onbekend