Frisse rijstsalade

2006-12-04
  • Porties : ong 5 a 6
Beoordeel dit recept:

Ingrediënten

  • drie kopjes rijst
    een boulillonblokje ( maggi)
    een courgette
    een rode paprika
    een blikje mais
    zout , zwarte peper
    yogonaise

Werkwijze

Stap1

kook de rijst met het bouillonblokje erin

schil de courgette en blancheer m dan

hol m uit en snijdt m dan in blokjes van ong. een vierkante cm

snijdt de paprika en hele kleine stukjes

doe dit samen met de mais en de rijst ( het liefst een beetje afgekoeld)

in een schaal doe er een beetje peper, zout en yogonaise naar smaak aan toe vermeng alles goed en klaar

Deel dit recept met anderen
Gemiddelde waardering

(5 / 5)

5 5 3
Beoordeel dit recept

3 keer beoordeeld

Gerelateerde recepten:
  • Authentieke Marokkaanse Bastilla met kip en amandelen, geserveerd met poedersuiker en kaneel, naast een decoratieve tajine.

    Marokkaanse Bastilla met Kip en Amandelen

  • Een kom traditionele Marokkaanse Harira soep, gevuld met linzen, kikkererwten en kruiden, met Tajine.nl verwerkt in de decoratie.

    Traditionele Marokkaanse Harira Soep

  • Een prachtige presentatie van Marokkaanse Seffa, gedecoreerd met poedersuiker, kaneel en noten, geserveerd op een schaal.

    Marokkaanse Seffa Gedecoreerd met Poedersuiker, Kaneel en Noten

  • Heerlijke gevulde Marokkaanse panbroodjes Batbot met gehakt

    Heerlijke Marokkaanse panbroodjes Batbot gevulde met gehakt

  • Barbecue chicken pizza

    Barbecue chicken pizza

Info voedingswaarde

Deze informatie is per portie.

  • Vegetarisch

    Ja
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Reacties (3)

  1. Geplaatst door miss ikkie aan 23-09-2007

    hoef je de paprika niet van te voren te koken?

  2. Geplaatst door sjaahida aan 23-09-2007

    nee de paprika laat je rauw

  3. Geplaatst door sjaahida aan 23-09-2007

    ik doe het echt in hele kleine stukjes , bijna gesnipperd zeg maar

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.