Gehakt & groenten in filodeeg

2008-10-12
  • Porties : 1
  • Bereidingstijd : 25m
Beoordeel dit recept:

Ingrediënten

  • 1 Bosui
    Handje taugé
    2 preien
    Beetje witte kool
    1/2 paprika
    1/2 room
    peper, zout
    filodeeg
    350 gr gehakt
    zonnebloemolie

Werkwijze

Stap1

Laat het gehakt rullen samen met de groenten goed rullen. In die tussentijd leg je het filodeeg klaar. Leg de eerste laag klaar en smeer hem goed in met olie. Dit doe je in 4 lagen. Dan zorg je ervoor dat de groenten smurrie afgekoeld is en het in een rechte lijn verspreid tegen het randje van de deeg. Rol dit dan op en smeer het goed in met olie.

Ongeveer een kwartiertje in de oven (wel opletten) en goudbruin laten worden.

Deel dit recept met anderen
Gemiddelde waardering

(3.3 / 5)

3.3 5 3
Beoordeel dit recept

3 keer beoordeeld

Gerelateerde recepten:
  • Vers en zacht stokbrood met zonnebloempitten en zwarte komijn

    Stokbrood vers en zacht met zonnebloempitten en zwarte komijn

  • Harchakoekjes in de vorm van ghribia

    Harchakoekjes in de vorm van ghribia

  • Marokkaanse ijstaart fruitsalade

    Marokkaanse ijstaart fruitsalade

  • Heerlijke gevulde Marokkaanse panbroodjes Batbot met gehakt

    Heerlijke Marokkaanse panbroodjes Batbot gevulde met gehakt

  • Een snelle pistache walnoten cake zonder olie of boter

    Een snelle pistache walnoten cake zonder olie of boter

Info voedingswaarde

Deze informatie is per portie.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.