Griekse yoghurt met honing en walnoten

2005-10-07
  • Porties : 1
  • Bereidingstijd : 10m
Beoordeel dit recept:

Ingrediënten

  • - bakjes Griekse yoghurt (a 150 g) kan je bij AH kopen
  • - eetlepels vloeibare honing
  • - 50 g walnoten, grofgehakt
  • - eventueel kaneelpoeder

Werkwijze

Stap1

Yoghurt overscheppen in coupes of schaaltjes. Honing boven yoghurt van lepel laten lopen.

Walnoten erop leggen en eventueel wat kaneelpoeder over yoghurt strooien.

Deel dit recept met anderen
Gemiddelde waardering

(4 / 5)

4 5 7
Beoordeel dit recept

7 keer beoordeeld

Gerelateerde recepten:
  • Een prachtige presentatie van Marokkaanse Seffa, gedecoreerd met poedersuiker, kaneel en noten, geserveerd op een schaal.

    Marokkaanse Seffa Gedecoreerd met Poedersuiker, Kaneel en Noten

  • Vermicelli seffa als nagerecht

    Vermicelli seffa als nagerecht

  • Griesmeelcake met vanillevla

    Griesmeelcake met vanillevla

  • Maanzaadbroodjes met abrikozengelei en chocolade

    Maanzaadbroodjes met abrikozengelei en chocolade Recept

  • Mille-feuille met bladerdeeg en banketbakkersroom Recept

    Mille-feuille met bladerdeeg en banketbakkersroom Recept

Info voedingswaarde

Deze informatie is per portie.

  • Vegetarisch

    Ja
  • Lactose

    Ja
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    350
  • Vet

    23 g
  • Eiwitten

    11 g
  • Carbohydraten

    19 g

Reacties (4)

  1. Geplaatst door dikratoen aan 19-10-2005

    Schijnt heel lekker te zijn, ga het zeker een keer proberen.

  2. Geplaatst door prinses nisrin aan 05-12-2005

    mmmmhhh!!!! ben gek op honing en kaneel en walnoten!!!!!! ik ga hem morgen maken incha-allah!!! bedankt voor je heerlijke recept!!!

  3. Geplaatst door Juffie aan 25-10-2006

    Het is een aanraderrrrrrrrr.
    Ik heb deze afgelopen vrijdag voor mijn collega’s gemaakt nou ze waren er gek van. Klasse

  4. Geplaatst door sadiye aan 08-08-2009

    hmmmmmmmmmmmmmmm

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.