Heerlijke taart

2007-01-19
Beoordeel dit recept:

Ingrediënten


  • 3 eieren
    1 Marokkaanse theeglas olie
    1.5 Marokkaanse theeglas suiker
    3.5 Marokkaanse theeglas meel
    1.5 pakje bakpoeder
    1 pakje vanillesuiker
    voor de chocolademelk: half glas melk en 4 theelepels cacao
    voor de vulling:
    vanille kookpudding
    aardbei jam
    decoratie:
    chocoladeglazuur
    2 bekertjes slagroom
    2 slagroomversteviger

Werkwijze

Stap1

Verwarm de oven. maak eerst de cake: begin met de eieren voeg de suiker, olie, vanille suiker en mix alles. voeg dan de meel en bakpoeder en als laatste de chocolade melk. giet het beslag in een vierkante vorm en doe het in de oven voor driekwartier.

Draai de cake op een rooster om. maak de vanille pudding giet de vanille pudding in het zelfde vorm en laat het in de koelkast afkoelen.

Als alles is afgekoelt. snij je de cake doormidden en haal de pudding uit de vorm en leg het op de ene helft van de cake. de andere helft besmeer je met jam.

Leg beide helften op elkaar en snij de zijkanten met een mes af.giet de chocolade glazuur over de cake.

Decoreer de cake met slagroom of fruit.

je kunt in plaats van vanille pudding ook voor een andere smaak kiezen.

Deel dit recept met anderen
Gemiddelde waardering

(4.4 / 5)

4.4 5 10
Beoordeel dit recept

10 keer beoordeeld

Gerelateerde recepten:
  • Marokkaanse ijstaart fruitsalade

    Marokkaanse ijstaart fruitsalade

  • Heerlijke Red Velvet Cake

    Heerlijke Red Velvet Cake

  • Een snelle pistache walnoten cake zonder olie of boter

    Een snelle pistache walnoten cake zonder olie of boter

  • Fruittaartje kiwi-aardbei met chocolade ganache

    Fruittaartje kiwi-aardbei met chocolade ganache

  • Mississippi Mud pie - Amerikaanse chocoladetaart

    Mississippi Mud pie – Amerikaanse chocoladetaart

Info voedingswaarde

Deze informatie is per portie.

  • Vegetarisch

    Ja
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Reacties (5)

  1. Geplaatst door najou aan 20-01-2007

    ziet er wel mooi maar ik denk dat het wel moeilijk is om te maken

  2. Geplaatst door fatema aan 20-01-2007

    dankjewel. maar hij is ech makkelijk om te maken.

  3. Geplaatst door ellouisa aan 21-01-2007

    ziet er lekker uit!!

  4. Geplaatst door Amifati aan 23-02-2009

    moet de slagroom en slagroomversteviger bij de chocoladeglazuur

  5. Geplaatst door fatema aan 13-05-2009

    nee de slagroom en slagroom versteviger is voor de topping.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.