Kokos amandelkoekjes (met chocolade)

2005-10-31
Beoordeel dit recept:

Ingrediënten

  • 2 eiwitten
    100 gram poedersuiker
    250 gram gemalen kokos
    200 gram gehakte blanke amandelen
    75 gram chocolade stukjes (ik heb hagelslag gebruikt)

Werkwijze

Stap1

Eiwitten stijfkloppen met de suiker. De rest van de ingredienten erbij mengen en met 2 lepels hoopjes op bakpapier doen, let op genoeg tussenruimte. Koekjes met 180 graden voor 10 - 12 minuten lichtbruin bakken.

Deel dit recept met anderen
Gemiddelde waardering

(2.9 / 5)

2.9 5 7
Beoordeel dit recept

7 keer beoordeeld

Gerelateerde recepten:
  • Harchakoekjes in de vorm van ghribia

    Harchakoekjes in de vorm van ghribia

  • Een snelle pistache walnoten cake zonder olie of boter

    Een snelle pistache walnoten cake zonder olie of boter

  • Zachte pretzels snelle broodjes om te maken

    Zachte pretzels snelle broodjes om te maken

  • Marokkaanse Briwat be louz - Amandeldriehoekjes

    Marokkaanse Briwat be louz – Amandeldriehoekjes

  • Amandelghribya een van de bekendste Marokkaanse koekjes

    Amandelghribya een van de bekendste Marokkaanse koekjes

Info voedingswaarde

Deze informatie is per portie.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Reactie (1)

  1. Geplaatst door sabiha aan 23-11-2005

    jammer dat de foto niet zo duidelijk is

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.