Knoflookijs
2006-02-06- Vaardigheidsniveau: Simpel
- Toevoegen aan favorieten
- Porties : 4
Ingrediënten
- 1 ltr. slagroom
400 gram ei
100 gram eidooier
280 gram suiker
16 gram knoflookpulp
Werkwijze
Stap1
Hulpmiddelen: Slagroomklopper, kommen
Bereidingswijze: Klop de slagroom tot yoghurtdikte op en zet dat in de koelkast. De eidooiers, ei en suiker au bain marie tot een luchtige massa warm kloppen. De slagroom en de knoflookpulp hierdoor mengen. Blijven kloppen totdat de massa geheel afgekoeld is. Giet het mengsel in een schaal en zet het 24 uur in de diepvriezer.
Serveertips: Serveer in mooie coupes met een bolletje knoflook op de rand.
Gemiddelde waardering
(4.8 / 5)
4 keer beoordeeld
Gerelateerde recepten:
Info voedingswaarde
Deze informatie is per portie.
-
Vegetarisch
Ja -
Lactose
Nee -
Dieet
Nee -
Gluten
Nee -
Kcal
Onbekend -
Vet
Onbekend -
Eiwitten
Onbekend -
Carbohydraten
Onbekend
Geplaatst door culimam aan 06-02-2006
Per ongeluk tweemaal ingestuurd omdat ik een foutmelding kreeg. Wil iemand deze dubbele plaatsing even verwijderen?
Geplaatst door mamanissa aan 07-02-2006
mmm ik ben gek op knoflook maar niet als ijs ,lijkt me erg apart
Geplaatst door mamanissa aan 07-02-2006
mmm ik ben gek op knoflook maar niet als ijs ,lijkt me erg apart
Geplaatst door mamanissa aan 07-02-2006
mmm ik ben gek op knoflook maar niet als ijs ,lijkt me erg apart
Geplaatst door culimam aan 07-02-2006
Hahaha! Over dubbele postings gesproken. LOL
Geplaatst door mamanissa aan 07-02-2006
jeetje elke keer zelfde reactie ,wat is er aan de hand met mij pc hahaha , sorry vind zelf ook iritant ,maar ik probeer elke keer snel drukken zo dat een keer komt maar zie latenr toch weer ,nou oet je zo meeten zien krijg ik zeker weer 100 reactie zelfd grrrrr ,nou ik let echt op maar het gaat van zelf mis sorry
Geplaatst door dikratoen aan 09-02-2006
Ja aparte combi..