Kruidkoekmuffins

2005-12-03
  • Porties : 12
Beoordeel dit recept:

Ingrediënten

  • 300 gr bloem
    1 zakje bakpoeder
    2 el koekkruiden
    175 gr donkere basterdsuiker
    75 gr boter
    5 el stroop
    1 ei
    200 ml melk
    Snufje zout

Werkwijze

Stap1

Verwarm de oven voor op 175 graden. Zeef bloem met bakpoeder en meng het dan met de suiker, koekkruiden en snufje zout.

Laat de boter met de stroop smelten in de magnetron of in een pannetje. Klop het ei los en doe het bij het bloemmengsel, ook botermengsel en melk toevoegen. Snel door elkaar mengen en laat er klontjes in, zo wordt de muffin lekker luchtig.

Maak dus geen glad beslag ervan. Schep het in de muffinvormpjes en bak ze 20-25 minuten.

Deel dit recept met anderen

Ik ben Ellouisa, 31 jaar jong..

Meer van deze
Chef-kok »
Gemiddelde waardering

(4.3 / 5)

4.3 5 4
Beoordeel dit recept

4 keer beoordeeld

Gerelateerde recepten:
  • Een snelle pistache walnoten cake zonder olie of boter

    Een snelle pistache walnoten cake zonder olie of boter

  • Zachte pretzels snelle broodjes om te maken

    Zachte pretzels snelle broodjes om te maken

  • Marokkaanse Briwat be louz - Amandeldriehoekjes

    Marokkaanse Briwat be louz – Amandeldriehoekjes

  • Amandelghribya een van de bekendste Marokkaanse koekjes

    Amandelghribya een van de bekendste Marokkaanse koekjes

  • Marmer muffins

    Marmer muffins

Info voedingswaarde

Deze informatie is per portie.

  • Vegetarisch

    Ja
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Reacties (2)

  1. Geplaatst door IngridSaida aan 04-12-2005

    Lijken me heel lekker. Heb vandaag die lekkere appelmuffins met kaneel van je gemaakt en ik ga deze zeker ook proberen. Bedankt voor het recept….

  2. Geplaatst door ellouisa aan 05-12-2005

    Graag gedaan meid! Deze moet je zeker proberen die zijn nog lekkerder 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.