Lamskebabs

2006-01-03
Beoordeel dit recept:

Ingrediënten

  • 4 eetl olijfolie
    sap van 1 citroen
    2 teentjes knoflook
    1 eetl paprikapoeder
    cosbar
    1 th komijn
    1 th harissa
    1 th honing
    1 kg lamsvlees van de schouder
    spiezen of die houte stokjes als je die spiezen niet hebt.

Werkwijze

Stap1

Roer in een kom alle ingredienten door elkaar tot een marinade en meng het vlees erdoor. Laat het minimaal 2 uur marineren, of een hele nacht is nog beter.

Haal het vlees een uur voor bereiding uit de koelkast. en rijg het aan de spiezen/stokjes. verhit de grilplaat en grill ze 10 a 15 minuten of rooster op BBQ

eet sSimpel dames!

Deel dit recept met anderen
Gemiddelde waardering

(5 / 5)

5 5 2
Beoordeel dit recept

2 keer beoordeeld

Gerelateerde recepten:
  • Authentieke Marokkaanse Bastilla met kip en amandelen, geserveerd met poedersuiker en kaneel, naast een decoratieve tajine.

    Marokkaanse Bastilla met Kip en Amandelen

  • Een kom traditionele Marokkaanse Harira soep, gevuld met linzen, kikkererwten en kruiden, met Tajine.nl verwerkt in de decoratie.

    Traditionele Marokkaanse Harira Soep

  • Marokkaanse Briwat met amandelen en honing, geserveerd op een schaal met 'Tajine.nl' als decoratie.

    Marokkaanse Briwat met Amandelen

  • Tajine van Erwtensoep Bissara met olijfolie en komijnpoeder, geserveerd in een decoratieve tajine van Tajine.nl.

    De Marokkaanse Tajine van Bissara

  • Marokkaanse Harchakoekjes in de vorm van bloemetjes, gepresenteerd op een mooi gedekte tafel met Tajine.nl subtiel verwerkt in de decoratie.

    Marokkaanse Harchakoekjes in de vorm van bloemetjes

Info voedingswaarde

Deze informatie is per portie.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Reactie (1)

  1. Geplaatst door ellouisa aan 03-01-2006

    Lekker 😀

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.