Lamskebabs

2006-01-03
Beoordeel dit recept:

Ingrediënten

  • 4 eetl olijfolie
    sap van 1 citroen
    2 teentjes knoflook
    1 eetl paprikapoeder
    cosbar
    1 th komijn
    1 th harissa
    1 th honing
    1 kg lamsvlees van de schouder
    spiezen of die houte stokjes als je die spiezen niet hebt.

Werkwijze

Stap1

Roer in een kom alle ingredienten door elkaar tot een marinade en meng het vlees erdoor. Laat het minimaal 2 uur marineren, of een hele nacht is nog beter.

Haal het vlees een uur voor bereiding uit de koelkast. en rijg het aan de spiezen/stokjes. verhit de grilplaat en grill ze 10 a 15 minuten of rooster op BBQ

eet sSimpel dames!

Deel dit recept met anderen
Gemiddelde waardering

(5 / 5)

5 5 2
Beoordeel dit recept

2 keer beoordeeld

Gerelateerde recepten:
  • Een snelle pistache walnoten cake zonder olie of boter

    Een snelle pistache walnoten cake zonder olie of boter

  • Mini tortilla's recept

    Mini tortilla’s

  • Barbecue chicken pizza

    Barbecue chicken pizza

  • Gevulde Bladerdeegpakketjes met mozzarella

    Gevulde Bladerdeegpakketjes met mozzarella

  • Loempiapakketjes met twee soorten kipvullingen

    Loempiapakketjes met twee soorten kipvullingen

Info voedingswaarde

Deze informatie is per portie.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Reactie (1)

  1. Geplaatst door ellouisa aan 03-01-2006

    Lekker 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.