Rijst met roomsaus en Asperges

2013-05-04
  • Porties : 1
  • Bereidingstijd : 30m
Beoordeel dit recept:

Rijst met asperges, gehakt en burgers

Ingrediënten

  • - Rijst
    - Vermicelli
    - Asperges
    - Roomsaus (zakje)
    Vlees:
    - Schapenvlees in blokjes
    - Gehakt
    - Ui
    - Peper
    - Kamoen
    - Saffraan
    - Peterselie

Werkwijze

Stap1

Rijst:

Rijst koken zoals op de verpakking staat.

Als de rijst bijna klaar is, een beetje vermicelli erbij gooien.

Afgieten en in de pan laten staan.

Saus:

het zakje roomsaus gebruiken van oa honig. Water toevoegen.

Even laten koken en dan een asperge in stukjes snijden en toevoegen.

Beetje saffraan toevoegen. Laten koken en dan van het vuur zetten.

Een aantal asperges apart bakken in wat olie of boter en later bij serveren.

Vlees:

Blokjes vlees en gehakt apart marineren met dezelfde kruiden.

Dan de blokjes aan de stokjes voegen en bakken in een pan met wen beetje Olie.

Deel dit recept met anderen
Gemiddelde waardering

(3 / 5)

3 5 1
Beoordeel dit recept

1 keer beoordeeld

Gerelateerde recepten:
  • Marokkaanse Vlees Tajine met Pruimen en Amandelen

    Marokkaanse Vlees Tajine met Pruimen en Amandelen

  • Een heerlijke Marokkaanse kip tajine gepresenteerd in een traditionele kleien tajine, gegarneerd met geconserveerde citroenen, groene en paarse olijven, en verse koriander.

    Tajine met Kip en Citroen – Een Authentiek Marokkaans Recept

  • Mini tortilla's recept

    Mini tortilla’s

  • Mini vispastilla met kabeljauw scampi garnalen en fruits de mer

    Mini vispastilla met kabeljauw scampi garnalen en fruits de mer

  • Vogeltongetjes met kip zoete ui rozijnen en amandelen

    Vogeltongetjes met kip zoete ui rozijnen en amandelen

Info voedingswaarde

Deze informatie is per portie.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.