Rundvleesschotel

2006-10-28
Beoordeel dit recept:

Ingrediënten

  • ongeveer 1 kilo in kleine stukjes gesneden rundvlees.
    2 tomaten
    1 Rode en groene paprika
    1 ui
    2 groene pepers
    Stukjes komkommer

Werkwijze

Stap1

Snijd de tomaten, ui en paprika in kleine stukjes. Haal de binnenkant uit de peper en snijd dit ook in kleine stukjes.

Kruid het vlees met zout, zwarte peper en rode peper. Doe zonnebloemolie in een braadpan en bak de stukjes vlees gaar. Voeg op het laatst de tomaten, ui, paprika, en peper toe en bak dit nog zo'n 10 minuten mee. Voeg als laatst dunne plakjes komkommer toe en bak dit nog 3 minuutjes mee.

Lekker tussen Turks of marokkaans brood, maar ook bij rijst smaakt dit heerlijk, maar laat dan de plakjes komkommer weg.

Deel dit recept met anderen
Gemiddelde waardering

(4.5 / 5)

4.5 5 2
Beoordeel dit recept

2 keer beoordeeld

Gerelateerde recepten:
  • Mini tortilla's recept

    Mini tortilla’s

  • Mini vispastilla met kabeljauw scampi garnalen en fruits de mer

    Mini vispastilla met kabeljauw scampi garnalen en fruits de mer

  • Vogeltongetjes met kip zoete ui rozijnen en amandelen

    Vogeltongetjes met kip zoete ui rozijnen en amandelen

  • Gevulde aubergine en rijst met prei en ui

    Gevulde aubergine🍆 met gehakt uit de oven en rijst met prei en ui

  • Pizza tonijn en mozzarella

    Pizza tonijn en mozzarella Recept

Info voedingswaarde

Deze informatie is per portie.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.