Warme Marokkaanse bloemkoolsalade

2013-09-30
  • Porties : 1
  • Bereidingstijd : 30m
Beoordeel dit recept:

Ingrediënten

  • Dit heb je nodig:
    - 1 bloemkool;
    - 1 koffielepel komijnpoeder;
    - 1 koffielepel paprikapoeder;
    - 1 teen knoflook;
    - 1 eetlepel tomatenpuree;
    - fijngehakte platte peterselie;
    - fijngehakte verse koriander;
    - peper en zout naar smaak;
    - 1 eetlepel olijfolie.

Werkwijze

Stap1

Zo maak je het:

Verdeel de bloemkool in roosjes en was ze.
Kook de roosjes in water met wat zout gaar.
Laat ze goed uitlekken.

Doe ze dan weer terug in de pan en voeg er de specerijen, de geperste teen knoflook, de tomatenpuree, de fijngehakte platte peterselie en verse koriander en de olijfolie aan toe.

Plet met een vork de gekookte bloemkoolroosjes en schep alles goed door elkaar.

Verhit dit mengsel nog 5 minuten al omscheppend op laag vuur.

Maak op smaak met peper en zout.

Dien warm op met daarbij lekker vers Marokkaans brood.

Deel dit recept met anderen
Gemiddelde waardering

(5 / 5)

5 5 2
Beoordeel dit recept

2 keer beoordeeld

Gerelateerde recepten:
  • Een snelle pistache walnoten cake zonder olie of boter

    Een snelle pistache walnoten cake zonder olie of boter

  • Mini tortilla's recept

    Mini tortilla’s

  • Barbecue chicken pizza

    Barbecue chicken pizza

  • Gevulde Bladerdeegpakketjes met mozzarella

    Gevulde Bladerdeegpakketjes met mozzarella

  • Loempiapakketjes met twee soorten kipvullingen

    Loempiapakketjes met twee soorten kipvullingen

Info voedingswaarde

Deze informatie is per portie.

  • Vegetarisch

    Ja
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.