Mini loempia’s

2013-04-04
  • Opbrengst : 50 St.
  • Porties : 1
  • Bereidingstijd : 45m
Beoordeel dit recept:

Ingrediënten

  • - Loempia vellen 50 St. 
    - Een zak Chinese roerbakgroente
    - Vermicelli (glazige) van de toko
    - Een aardappel in hele dunne reepjes snijden
    - Zout/peper/ kerriepoeder
    - Garnalen
    - Klein blokje Maggie bouillon
    - peterselie fijn hakken
    Sausje:
    Bekertje zure room, verse knoflook of uit een potje, peterselie, een beetje citroensap en peper. 

Werkwijze

Stap1

Alles in de wok met wat olie, een paar minuutjes bakken. Als laatst de garnalen erbij gooien. 

Loempia's met meelpapje dicht plakken. Je kan ook kip of gehakt gebruiken of alleen groente.

Ik ga er nu van genieten!

Deel dit recept met anderen
Gemiddelde waardering

(3.3 / 5)

3.3 5 3
Beoordeel dit recept

3 keer beoordeeld

Gerelateerde recepten:
  • Heerlijke romige bloemkoolsoep om je diner goed te beginnen

    Heerlijke romige bloemkoolsoep om je diner goed te beginnen

  • Lekker gezonde Marokkaanse Tchichasoep iewzan

    Lekker gezonde Marokkaanse Tchichasoep iewzan

  • Groentelasagne

    Groentelasagne Rol

  • Marokkaanse gevulde msemmen met spinazie Recept

    Marokkaanse gevulde msemmen met spinazie Recept

  • shorba - soep

    Shorba – soep

Info voedingswaarde

Deze informatie is per portie.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *