Pistolet a la Ramadan

2010-08-12
  • Porties : 1
  • Bereidingstijd : 25m

Ingrediënten

  • * Mini afbak pistoletjes,
    * Pizza quick (dit is een soort smeerketchup met groenten erin verwekt) het staat bij het broodbeleg, zoals pindakaas e.d.,
    * Champignons (mag in blik/pot zijn),
    * Blik tonijn,
    * Olijven in kleine ringetjes gesneden,
    * Geraspte kaas

Werkwijze

Stap1

Snij de pistoletten open in het midden.
Smeer de pistolethelften in met Pizza quick.
Bak de champignons en verdeel deze over de pistoletten.
Daaroverheen weer het tonijn en olijfringen en als laatste de geraspte kaas.

10 minuten in de oven en klaar...

Je kunt ze ook alvast ‘s avonds klaarmaken en de volgende dag in de over doen. Wel in de koelkast bewaren!

Gemiddelde waardering

(3 / 5)

3 5 2
Beoordeel dit recept

2 keer beoordeeld

Gerelateerde recepten:
  • Halal worstenbroodjes met bereidingsfoto's

    Halal worstenbroodjes met bereidingsfoto’s

  • Oliebollen

    Oliebollen recept

  • Perencake met speculaaskruiden

    Perencake met speculaaskruiden

  • Kaasuibroodjes

    Kaasuibroodjes

  • Griesmeel Stokbrood

    Griesmeel Stokbrood

Info voedingswaarde

Deze informatie is per portie.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Reacties (4)

  1. Geplaatst door gerda aan 12-08-2010

    leuk .lijkt een beetje op en pizza broodje

  2. Geplaatst door manaal aan 12-08-2010

    tlijkt lekker en gemakelijk,ik ga het zeker proberen.

  3. Geplaatst door Adnar aan 12-08-2010

    Lijkt me erg lekker…zeker met onze drukke levens, toch snel iets op tafel toveren! Dank hiervoor.

  4. Geplaatst door Mounake aan 28-08-2010

    leuk !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *