Bakkoula salade

2009-08-03
  • Porties : 2
  • Bereidingstijd : 30m
Beoordeel dit recept:

Ingrediënten

  • - 2 struiken bakkoula
    - 1\2 kopje olijfolie
    - 1 tl milde peper
    - 1 tl cayennepeper
    - zout
    - 5 knoflookteentjes
    - 150 g gehakte peterselie en koriander
    - sap van een citroen
    - 50 g rode olijven

Werkwijze

Stap1

Maak de 2 struiken bakkoula schoon, verwijder de gele en beschadige bladeren.Was de bakkoula daarna.Laat het uitlekken en hak de bakkoula fijn met een mes.

Laat de bakkoula 20 minuten boven de stoom in een couscouspan koken.doe de bakkoula vervolgens in een braadpan en voeg er olijfolie, komijn, milde peper, cayennepeper, zout, fijn geperste knoflook en peterselie en koriander aan toe.

Braad alles aan op een zacht vuur gedurend 10 minuten.Roer er aan het einde van de kooktijd met een spatel het citroensap door.

Voor het opdienen versieren met de olijven.

Eetsmakelijk!!

Bakkoula salade is ook lekker bij de lever of bij kipfile met groenten.

Hetzelfde recept kun je ook bereiden met spinazie

Deel dit recept met anderen
Gemiddelde waardering

(3.8 / 5)

3.8 5 4
Beoordeel dit recept

4 keer beoordeeld

Gerelateerde recepten:
  • Een snelle pistache walnoten cake zonder olie of boter

    Een snelle pistache walnoten cake zonder olie of boter

  • Mini tortilla's recept

    Mini tortilla’s

  • Barbecue chicken pizza

    Barbecue chicken pizza

  • Gevulde Bladerdeegpakketjes met mozzarella

    Gevulde Bladerdeegpakketjes met mozzarella

  • Loempiapakketjes met twee soorten kipvullingen

    Loempiapakketjes met twee soorten kipvullingen

Info voedingswaarde

Deze informatie is per portie.

  • Vegetarisch

    Ja
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Reacties (3)

  1. Geplaatst door saartje2009 aan 03-08-2009

    Hopelijk vinden julie het lekker.

  2. Geplaatst door sadiye aan 03-08-2009

    wat is bakkoula?

  3. Geplaatst door saartje2009 aan 04-08-2009

    Het is spinazie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.