Recipes from Ingredient: Aardappel
De aardappel is een plant die ondergronds een energievoorraad in de vorm van zetmeel aanlegt. Het zetmeel wordt bewaard in de vorm van knollen, die eveneens aardappelen of aardappels worden genoemd. De knollen worden gevormd aan ondergrondse stengels, stolonen genoemd. In veel Europese en westerse landen is de aardappel een basisvoedingsmiddel. Net als rijst, pasta en brood is de aardappel een belangrijke bron van koolhydraten.
Heerlijke bloemkoolschotel!
Heerlijke gerecht..We zijn er gek op met mijn samen :D Sorry heb ff een andere ...
Lees meerMaakouda heerlijke Marokkaanse aardappelkoekjes
Lekkere maakouda, Maakouda heerlijke Marokkaanse aardappelkoekjes, Om te voorkomen dat ze uit elkaar spatten in ...
Lees meerAardappel bieten salade
heerlijke aardappelbieten salade, lekker luchtig en geSimpel te maken
Lees meerEchte surinaamse roti
Helaas geen foto maar die zal ik nog wel maken zodra ik het weer eens ...
Lees meer