Viskroketten

2009-09-10
  • Porties : 1
  • Bereidingstijd : 25m
Beoordeel dit recept:

Ingrediënten

  • 1/2 kg wijting
    1/2 aardappelen
    1 eetlepel fijngehakte peterselie
    3 fijngehakte knoflookteentjes
    zout
    1 koffielepel milde peper(paprika)
    1/2 koffielepel komijnpoeder
    1 losgeklopt ei
    1 kom fijn griesmeel
    olie om te frituren

Werkwijze

Stap1

Maak de wijting goed schoon, haal de buikholte van de vissen leeg en verwijder de graten, haal met behulp van een lepel het visvlees van de huid, maak het vlees fijn met een vork of met je handen.

Kook de aardappelen, scil en snijd ze in kleine stukken, en maak er puree van.

Doe het visvlees in een schaal en voeg de aardappelenpuree, de fijngehakte peterselie, de fijndgehakte konoflookteentjes, zout de paprikapoeder en de komijn aan toe, meng alles goed en maak er balltjes van in de vorm van een cilinder.

Haal de balletjes door het los geklopte ei en daarna door de griesmeel, bak de balltjes in de wwarme olie aan alle kanten goudkleurig, laat de balltjes op keukenpaier uitlekken en dien ze warm op.

succes!

Deel dit recept met anderen
Gemiddelde waardering

(2 / 5)

2 5 2
Beoordeel dit recept

2 keer beoordeeld

Gerelateerde recepten:
  • Heerlijke gevulde Marokkaanse panbroodjes Batbot met gehakt

    Heerlijke Marokkaanse panbroodjes Batbot gevulde met gehakt

  • Barbecue chicken pizza

    Barbecue chicken pizza

  • Gevulde Bladerdeegpakketjes met mozzarella

    Gevulde Bladerdeegpakketjes met mozzarella

  • Loempiapakketjes met twee soorten kipvullingen

    Loempiapakketjes met twee soorten kipvullingen

  • Pittige spinazie broodjes met feta en mozzarella heerlijk in de ramadan

    Pittige spinazie broodjes met feta en mozzarella

Info voedingswaarde

Deze informatie is per portie.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.