Recipes from Ingredient: Champignons

Een champignon van de soorten Agaricus bisporus en Agaricus bitorquis is een eetbare paddenstoel die in Nederland sinds de jaren 70 van de twintigste eeuw volledig is ingeburgerd. Champignons worden in Nederland bijna volledig in champignoncellen gekweekt op een speciaal samengestelde voedingsbodem van onder andere paardenmest en dekaarde. De teelt in Nederland vindt voornamelijk plaats in de provincies Limburg, Noord-Brabant en Gelderland. Vroeger werden champignons geteeld in de fluweelgrotten in Valkenburg en in de St. Pietersberg bij Maastricht.

Kipvleugeltjes en aardappels in de oven

Gegrilde Kip met Garnalen

Recept categorie:
Waardering:(3 / 5)

Gegrilde Kip met Garnalen.

Lees meer
Kipvleugeltjes en aardappels in de oven

Gegrilde Kip met Garnalen

Recept categorie:
Waardering:(0 / 5)

Gegrilde Kip met Garnalen.

Lees meer
Gemarineerde Champignons met rijst

Gemarineerde Champignons met rijst

Recept categorie:
Waardering:(5 / 5)

de zonnebloem olie kan ook vervangen worden door olijfolie en er hoort ook peterselie doorheen ...

Lees meer
Rijst schotel

Rijst schotel

Recept categorie:
Waardering:(5 / 5)

lekker en makkelijk

Lees meer
Hele makkelijke spaghetti

Hele makkelijke spaghetti

Recept categorie:
Waardering:(2.5 / 5)

heel makkelijk

Lees meer
Variatie in je tosties

Variatie in je tosties

Recept categorie:
Waardering:(2.8 / 5)

dit is niet mijn foto

Lees meer
English breakfast

English breakfast

Recept categorie: Keuken:
Waardering:(2 / 5)

Engelsen eten dit in de ochtend maar eet het zelf liever als avond of middag ...

Lees meer
Kipvleugeltjes en aardappels in de oven

Visbestilla

Recept categorie:
Waardering:(5 / 5)

ander recept visbestilla

Lees meer
Lasagne

Lasagne

Recept categorie:
Waardering:(4.3 / 5)

Lasagne

Lees meer
Kipvleugeltjes en aardappels in de oven

Pasta met vis

Recept categorie:
Waardering:(0 / 5)

pasta met zalm, garnalen en champignions in roomsaus

Lees meer