Recipes from Ingredient: Champignons

Een champignon van de soorten Agaricus bisporus en Agaricus bitorquis is een eetbare paddenstoel die in Nederland sinds de jaren 70 van de twintigste eeuw volledig is ingeburgerd. Champignons worden in Nederland bijna volledig in champignoncellen gekweekt op een speciaal samengestelde voedingsbodem van onder andere paardenmest en dekaarde. De teelt in Nederland vindt voornamelijk plaats in de provincies Limburg, Noord-Brabant en Gelderland. Vroeger werden champignons geteeld in de fluweelgrotten in Valkenburg en in de St. Pietersberg bij Maastricht.

Kinder pizza

Kinder pizza

Recept categorie: , Keuken:
Waardering:(4.5 / 5)

Kinder pizza, Neem het pizzadeegje en zoek naar je eigen verbeelding groenten of een andere ...

Lees meer
Mini pizza

Mini pizza

Recept categorie:
Waardering:(4.2 / 5)

Mini pizza, die je kan variëren met verschillende soorten vullingen.de pizzadeeg is basis, wil je ...

Lees meer
Msemen gevuld met kip

Msemen gevuld met kip

Recept categorie: , , Keuken:
Waardering:(4.2 / 5)

Lekker Mesemen/Rghayef gevuld met heerlijke pikante kip. Msemen is een traditionele marokkaanse pannenkoek waarvan de ...

Lees meer
Roerbakmie met kipfilet en garnalen

Roerbakmie met kipfilet en garnalen

Recept categorie: ,
Waardering:(4.5 / 5)

Heerlijke mie met kipfilet en garnalen. Snij de kipfilet in blokjes, doe ze in een ...

Lees meer
Tagliatelle met kip en champignon roomsaus

Tagliatelle met kip en champignon roomsaus

Recept categorie: ,
Waardering:(4.6 / 5)

Tagliatelle met kip en champignon roomsaus voor pastaliefhebbers. Tip: Met stokbrood i.p.v pasta is het ...

Lees meer
Visbastilla – filodeeg gevuld met een vulling van vis en mihoen

Visbastilla – filodeeg gevuld met een vulling van vis en mihoen

Recept categorie: , Keuken:
Waardering:(4.2 / 5)

De Marokkaanse keuken staat bekent om zijn pastilla´s. Dit zijn grootte rijk gevulde hartige taarten. ...

Lees meer